2777
2789
عنوان

سونومو ببینید.

230 بازدید | 21 پست

سلام امروز سونو دادم ببینید خوبه ؟  فقط اینکه الان 34 هفته هستم بچم بریچ بود تا کی فرصت داره بچرخه؟ کی بار بعدی باید برم سونو که ببینم سفالیک شده یا نه؟ 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای چرخیدن تا ۳۶-۳۷ هم احتمالش هست.  ابجی خودم ۳۶ هفته چرخید بچش

واقعا؟ ان شاء الله که دخمل منم بچرخه من سر پسرم این هفته که سونو رفته بودم سرش پایین و تو لگن بود امروز تعجب کردم که دخملی سرش بالاست 😞 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

فک کنم بازم وزن میگیره دیگه. من خودم دونیم کیلو بودم دنیا اومدنی 😁 خوبه. انساالله دنیا اومدذبهش میر ...

بله ان شاء الله. ممنون از لطفتون 🤗

واقعا؟ ان شاء الله که دخمل منم بچرخه من سر پسرم این هفته که سونو رفته بودم سرش پایین و تو لگن بود ام ...

اره عزیزم. وقت هست خیالت راحت. بسلامتی ایشالا❤️❤️

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

همه چیش خداروشکر خوبه عزیزم منم امشب سونو دادم ۳۴ هفته و ۳ روز بودم دکتر بهم گفته بود تا ٣٦ هفته وقت هست بچرخه كه مال من چرخيده بود توی سونو 

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️