این همه زحمت وسختی کشیدی ریسک نکن خواهرمن ..این دم اخری
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از دکترت بپرس اگه سابقه سقط نداری شاید بتونی ولی هر یکساعت چن دیقه راه برو
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
از دکترت بپرس اگه سابقه سقط نداری شاید بتونی ولی هر یکساعت چن دیقه راه برو
نه خداروشکر ندارم ،خرداد و مرداد هم همین مسیر رو رفتم منتها الان که ۶ماه ونیمه هستم یخورده نگران شدم با وجودی که اصلا سنگین نیستم و شکم ندارم به اون صورت
نه خداروشکر ندارم ،خرداد و مرداد هم همین مسیر رو رفتم منتها الان که ۶ماه ونیمه هستم یخورده نگران شدم ...
دوست من تو ۸ماه از تهران اومددشمال
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
وای نه نباید این دردو داشته باشی آبجی.... اصلا یه معاینه برو ولی درمورد سفر ببین دکترت بعداز معاینه ...
اتفاقا ۴روز پیشدکتر بودم ،البته معاینم نکرد ولی وقتی بهش گفتم تو واژنم احساس درد دارم خصوصا تو حالت خوابیده و نشسته به صورت زیاد گفت طبیعیه و رحم از داخل به ناحیه تناسلیت فشار میاره و شکم بند ببندم،خیلی دلتنگ خانوادمم،چقد دوراهی بدیه۷😥برای ارامش دلم دعا کنید
گلم گوروانجی خوبه اگه بهتر از گوروانجی می خوای نازنین آریایی نژاد تو میلاد هستش.این دوتا بقیشونخوب نیستن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم