2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرات مخالفن یا پدر مادر

همشون 😂 وقتی باردار بودم بابام چند بار جدی گفت بابا چادرت و در بیار میترسم بیفتی بچت چیزیش بشه 😐 خواهرام هم دوتاشون موقعی که میخواستن برن خرید می گفتن نمیشه بدون چادر بیای🤧☹منم نرفتم...

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
رفتی سمت اونا نپوش

نمیشه عادت کردم از تو ساختمون که میخوایم بیایم بیرون همسایه ها میبینن 😐 اذیت میشم بدون چادر احساس میکنم لباس ندارم😁

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
نخ کش نمیشه و خیلی سر نیست؟

باید بری مغازه به فروشنده بگی برات بیاره از نزدیک ببینی من یه نوع ژرژت دارم حالت سر داره ولی یه نوع دیگه خریدم فکر کنم کرپ ژرژت باشه اون سر نیست نخ کش هم نمیشه جنسش خیلی خوبه 

اگه میری بخری به خود فروشنده بگی برات بیاره ببینی خودت از نزدیک جنسش رو ببینی متوجه میشی 

من اول جنس چادرارو نمی‌شناختم به خود فروشنده گفتم یه چادر با جنس خوب میخوام اینو بهم داد

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
باید بری مغازه به فروشنده بگی برات بیاره از نزدیک ببینی من یه نوع ژرژت دارم حالت سر داره ولی یه نوع ...

اره بنظرم سبک وخنکه 

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟
الان بهترین جنس مهاراجه اس اگه اصل ژاپن بخای بخری یه چادر حدود 1میلیون میشه

تو نت سرچ کردم اره جنس خوبیه ،برای قد ۱۶۵ 

و مدل بحرینی یا دانشجویی چند متر پارچه میخواد؟

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟