2777
2789

همش در حال سکسکه کردنه قربونش برم😂😍شبا دیگه نمیزاره بخوابم تا چن هفته دیگه میاد تو بغلم پاهاشو یجوری میچسبونه از داخل به شکمم کف پاش و انگشتاش ردش قشنگ دیده میشه و من هر بار چشام پر اشک میشه از ذوق😍😍😍😍😍😍🦄🥰گاهی یجوری لقد میزنه به دنده هام ک نفسم میره ولی باز قربون صدقش میرم وای بچه ها نمیدونین چه حالیه از ته ته دلم این لحظه هارو برا تک تک اونایی که آرزوشو دارن آرزو میکنم💜👑☺️☺️

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم😍

انشالله بسلامتی بغلش کنی

از هفته چند متوجه سکسکش شدی؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ای جانم😍 انشالله بسلامتی بغلش کنی از هفته چند متوجه سکسکش شدی؟

از همون ۲۵ هفته ی حرکتای نبض مانند بود ولی الان یجوری باشدت سکسکه میکنه کل شکمم میپره😂انگار خوشش هم نمیاد تا تموم شه هی وول میخوره

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁

الهی خدا بهت ببخشع،برای سلامتیش صلوات فرستادم

راستش منم خیییلی دلم خواست

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه