2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدانترسونین منو سنی هم ندارم بعدیهوبیان بگن دستگیرت میکنیم چه غلطی کنم

عزیزم کسی که ریگی به کفشش باشه نمیره اطلاع بده که 

همین که شما میری میگی یعنی بی تقصیری

‌تنهایی رو عشقه
الان سوال من اینه ک چطورمیفهمن به چه دلیلی به حسابم واریزشده؟

دلیلش رو شما باید ثابت کنی . اگر پولی بیاد بی دلیل ینی باید اول به بانک و بعد بهدپلیس اطلاع بدی . اگر اطلاع ندی ینی منتظر این پول بودی 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

دلیلش رو شما باید ثابت کنی . اگر پولی بیاد بی دلیل ینی باید اول به بانک و بعد بهدپلیس اطلاع بدی . اگ ...

یعنی اونا نمیفهمن براچی به حسابم اومده ؟مثلا ازون افرادپیگیرنمیشن بپرسن؟

هوووف من یباراشتباهی اخرشمارمو اشتب زدم ۴۵تومن واسه ینفر نت فرستادم احمق خر ب روی خودشم نیورد   ...

😂😂😂😂😂😂😂😂نفرین نفرین😂

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
من میترسم پام به پلیسو دادگاه بازبشه شوهرم امروزپلیس فتااطلاع داده

نه بابا ترس نداره مثلا بابام یه بار پیگیری کرد دید چک ۷ ،۸میلیاردی سهام یه جایی بود اشتباه زده بودن یا مثلا چک میبرد کارمند بانک صفرارو بیشتر میزد و ...

نگران نباش حل میشه

حالا من هی تو این قرعه کشیا شرکت میکنم بلکه یکیش برنده شم حتی شده 500 تومن هیچ وقتم برنده نمیشم اونوخ شما از غیب برات پول واریز میشه😂

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
ازچندنفر مختلفه بااسمهای مختلف

برو بانک حتما چون از چند نفر مختلفه بو داره یه وقت برات دردسر نشه

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
نه بابا ترس نداره مثلا بابام یه بار پیگیری کرد دید چک ۷ ،۸میلیاردی سهام یه جایی بود اشتباه زده بودن ...

اخه این میگه چندنفر مختلف بوده

اگه اشتباه پیش اومده بود از یه نفر بود

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
برو بانک حتما چون از چند نفر مختلفه بو داره یه وقت برات دردسر نشه

پلیس فتارفتم.حالا همین سوالم روببینم کسی میتونه جواب بده یانه.اینکه اونا دلیل واریزی رومیفهمن یانه؟

برام جای سواله مثلا میگم شوهرم برام پول بزنه مثلا اوناازکجامتوجه میشن به چه دلیلی برای چه چیزی شوهرم پول زده برام؟اصلا داریم همچین چیزی؟