2777
2789
عنوان

خدایا این حجم از پررویی نمیگنجه . جاریم بلاکم کرد🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 5658 بازدید | 158 پست
منم یه چیز بگم... دیشب همسرم زنگ زد داداشش کمن فردا میام.... اونا شهرستانن..... بعدش برادر شوهرم زنگ ...

چقدر زشت ،چه جور تونسته اینقدر رک این حرفارو بزنه ، من بودم هیچ وقت فراموش نمیکردم

Azinammmmmm

خدایی واسه اون دختر راحتتره بیاد پیش شما باوجود ۶تابچه و این مادره😐

ولی خب پانسیون ک نیس

خونه عمو عمه یروز دو روز نه بیشتر

این مادره از الان اینجوری میگه پسفردا میگه دخترم این غذا رو میخاد اونو بپز اتاقشو مرتب کن و ازین خرده فرمایشا

ادم واس خودشو بچهاش یوقتایی حوصله نداره والا

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاکم کررررد  زنگ زدم هم رد تماس داد

چندتا اس ام اس رگباری بده

البته اگه ازونجا بلاک نیستی

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
من برم گریه کنم تا بیدار نشده  بعدا میام میگم چی شد

یبار دیگه چتارو بخون یادت نره

قشنگ بزن به اون درش

نه بخدا شوهرم خیلی خوبه مامان باباش هم فقط میگن چون پسرشون فلجه وضعیتشون خوب نیس تا مریم بیاد پیش شم ...

درک میکنم شوهرت رو ، مظلومه و بی زبون ، نمیخواد بی احترامی پیش بیاد ولی دلخوری برادرش بهتر از اینه که زندگی شما خراب بشه ، بعدشم یکسال واقعا زیاده ، یکی دوماه هم بود باز یه چیزی ، ادم دوس داره تنهایی بیرون بره نمیشه همه جا یکی دیگه هم باهات باشه اینجوری یکسال باید کامل رعایت کنی حتی حواست باشه یه بار با شوهرت دعوا نشی یا قهر پیش نیاد که اینم محاله ... دختر ۱۵ ساله الان هم دیگه همه چی میفهمه عاقله ، و بچه کوچیک نیست که نفهمه ... بگو یه مدرسه دیگه بفرستنش ... یا خودشون بیان طرف شما خونه اجاره کنن 

اسی اومدی منم خبر کن.

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️