2777
2789
عنوان

خدایا این حجم از پررویی نمیگنجه . جاریم بلاکم کرد🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 5658 بازدید | 158 پست
چرا دخترش میخواد بیاد بمونه. پیشه شما درس بخونه

البته دلیل اصلی اینه ۶ تا بچه ان بچه اخری هم فلج مادرزاده وسیله هم ندارن میخوان بارشون سبک شه

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 
خب میترسم بگم یا من یا دختر داداشت بگه دختر داداشم 🤕دیگه نه میتونم برم نه میتونم بمونم باید یکاری ...

نمیگه، اینقدر هم عقلش نمیرسه؟ اگه هم گفت و مجبور شدی راش بدی، اصلا غذا نپز، هر روز برو خونه مامانت شب بیا، به شوهرت هم اجازه نده نزدیکت بشه بگو اون بیداره میفهمه، یه کارایی کن که هم دختره هم شوهرت اذیت شن خودش بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☹☹باشه

مرگ یبار شیون یبار استارتر

قشنگ بشین همه حرفات رو بزن و سنگاتو وابکن

نمیشه که اینجوری

امسال رو خوند سال بعد ترک تحصیل نمیخواد کنه که ،همینجوریییی باید ادامه بدی

چه کاریه خب سرویس بگیرن ،یا نزدیک خونشون بره مدرسه

خوب اینا رو باید شوهر شما متوجه بشه ببخشید ولی من فکر میکنم همسرشما و خانوادش  سطح فرهنگی پایین ...

نه بخدا شوهرم خیلی خوبه مامان باباش هم فقط میگن چون پسرشون فلجه وضعیتشون خوب نیس تا مریم بیاد پیش شما

شوهرم خودش راضی نیس ولی میگه کاری نمیتونم بکنم

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 
البته دلیل اصلی اینه ۶ تا بچه ان بچه اخری هم فلج مادرزاده وسیله هم ندارن میخوان بارشون سبک شه

نگفتم میخوان این طفلکو دک کنن !!!!متاسفانه بعضیا از پدرمادر بودن فقط یکسره  زاییدن رو خوب بلدن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
نه بخدا شوهرم خیلی خوبه مامان باباش هم فقط میگن چون پسرشون فلجه وضعیتشون خوب نیس تا مریم بیاد پیش شم ...

به پدر و مادرش بگو به من ربطی نداره

شما پسر فلج رو ببرید نگه دارید تا بتونن تحفه خانم مریمم نگه دارن

بچه باید سر سفره پدر و مادر خودش بزرگ شه

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

بگو وقتی تند تند پس مینداختی فکر نگه‌داریشونم میکردی

مردم مسئولیت شل بودن کش‌ شرت تو نیستن

قرص بخور جلوگیری کن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

استارتر ته تهش میخواد یکساعت تو راه باشه 

دبیرستان یه روز و دوروز نیست که،سه ساله 

بچه های شما شاید بخوان داد بزنن،بازی کنن،اون دختر اصلا نمیتونه تو اون فضا درس بخونه 

زمانی که من دبیرستانی بودم خداشاهده یه بشقاب جابه جا نمی کردم،تمام کارای شخصیم رو مادرم انجام میداد،مادرم میکرد چون مادرم بود،شما هیچ وقت نمیتونی مثل مادر اون دختر کاراشو بکنی 

شاید یه وقت بخوای ناهارت یه نیمرو باشه،جلو دختر ۱۵ ساله که نمیشه نمیرو خورد 

شتید بخوای خانوادتو دعوت کنی،اون دختر تو جمع غریبه چیکار کنه

اصلا زیربار همچین مسئولیتی نرو

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

اسی زنگ بزن برادر شوهرت مظلوم نمایی کن بگو ما تا حالا به شما بدی کردیم هرکاری داشتین براتون انجام دادیم من که نگفتم دخترتون اینجا نیاد چرا خانومت به من بی احترامی کرده بهم فحش داده بلاکم کرده...چند تا چیز دیگم بزار روش...از اون ورم برو به شوهرت ده برابرشو بگو و گریه کن....