2777
2789
عنوان

خدایا این حجم از پررویی نمیگنجه . جاریم بلاکم کرد🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 5658 بازدید | 158 پست
[QUOTE=207299458]شوهرم راضی نیست  ولی میگه اگه چیزی بگم داداشم قهر میکنه حوصله دردسر ندارم بذار ...

خب میترسم بگم یا من یا دختر داداشت بگه دختر داداشم 🤕دیگه نه میتونم برم نه میتونم بمونم

باید یکاری کنم خودش بگه نیاد اینجا

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میترسم بگم یا من یا دختر داداشت بگه دختر داداشم 🤕دیگه نه میتونم برم نه میتونم بمونم باید یکاری ...

سریعععععع بشین گریه کن بزار باصدات بیدار شه بگو به من توهین میکنه سررررررریع زود باش تا جاریت دست به کار نشده

والا از این صحبتا نداشتیم اینجوری هیچوقت  نمیدونم چون گفتم نیاد اینجوری کرد یا چی  کپ کر ...

دیگه بحث حیثیتی شده

کوتاه بیای تا آخر باید سواری بدی. به ریشتم میخندن

به شوهرت بگو الان اگه پشتم واینستی دیگه نه من نه تو

الان بحث دیگه از یه پررویی خارج شده

دیگه رسیده به ک.ن.د.ه پررو بازی

شاخ آدم پررو رو اگه نشکنی شاخت میزنه

شل بگیری سفت میخوری

شوهرت از قهر داداشش اذیت میشه ولی قهر مادر دو تا بچه‌ش. مادر شیرده بچه‌ش اذیتش نمیکنه؟

دست بذار رو نقطه ضعفش

بگو حاشا به غیرتت اگه من رو سنگ رو یخ کنی. بگو بببن اون داداشت چطور پشت حرف بی‌منطق زنش بود

بگو لطف زوری نمیشه. اگه قبول میکردم لطفم بود. الانم نمیخوام قبول کنم

من بودم به هر قیمتی نمیذاشتم قدم نحسش رو بذاده تو زندگیم 

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
بچه دبیرستانی تو‌خونه عمو معذب میشه مسلما شمام معذب میشین این دیگه چه پدرمادریه این بچه بیچاره داره ...

من خودمم دارم سر همین مسئله مخالفت میکنم من دوتا بچه کوچیک دارم هرروز میرم خونه مامانم تو خونه راحت میگردم شاید دلم بخواد یه روز کلا برم خونه مامانم بمونم بخاطر این دختر از همه برنامه هام میمونم لباس پوشیدنم محدود میشه 

ما شاید که نه صد البته چند شب از هفته رو کار خصوصی داریم شاید بخوام با همسرم راحت باشم این چه خودخواهیه که در حق من میکنن

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

من بودم دختره میومد داخل من پشت سرش از خونه میزدم بیرون میگفتم تا زمانی ک اینجاس من نمیام! 

اتفاقا دیروز ب خواهرم میگفتم نزار کسی ازت سواستفاده کنه گف مادرشوهرم گاز ندارن رو پیکنیک غذا درست میکنه شوهرم گفته تو درست کن واسشون ببرم گفتمش لازم نکرده یه بار ک انجام بدی دفعه بعد دو برابر ازت انتظار داره دیگه هیچکس حوصله خودشم نداره دختره بیاد دیگه حریم خصوصی ندارین همش گزارش زندگیتو میده ب ننه اش

[QUOTE=207300008]خب میترسم بگم یا من یا دختر داداشت بگه دختر داداشم 🤕دیگه نه میتونم برم نه میتونم بمونم باید یکاری ...[/QUOTببین دخترخاله من اونموقعه ها که کم سن بود میومد خونه ما میزنه یه مامور امارمیاد جلوی درخونمون اینا ازهمه خوششون میاد دخترخاله ام بااین پسر فرار کرد یعنی خاله ام هرجا نشست گفتم خواهرم دخترم وفراری داد

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
خب میترسم بگم یا من یا دختر داداشت بگه دختر داداشم 🤕دیگه نه میتونم برم نه میتونم بمونم باید یکاری ...

خب اگه بگه دختر برادرم تو خیلی شیک و مجلسی پاشو برو خونه بابات اسکرین هارم نشون بده بهشون بگو مگه من کُلفت هستم که بچه نگه دارم؟

حداقل اینطوری تکلیفت روشن میشه

بذار شوهرت خودش بیاره نگهش داره

ولی نترس ۹۹ درصد نمیذاره بری

بذار اینجوری اون زنیکه هم یکم خجالت بکشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

اسی هرکاری کردی بگو من جات حرصم گرفت

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
من خودمم دارم سر همین مسئله مخالفت میکنم من دوتا بچه کوچیک دارم هرروز میرم خونه مامانم تو خونه راحت ...

خوب اینا رو باید شوهر شما متوجه بشه ببخشید ولی من فکر میکنم همسرشما و خانوادش  سطح فرهنگی پایینی دارن برداشتم اینه چون اصلا هیچ ارزشی برای حریم خصوصی شما و حتی اون دختر خانم قائل نیستن انگار مبخوان دکش کنن و از سرخودشون باز کنن !!!!!!

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست