2777
2789
عنوان

دلداریم بدین بگین چیکار کنم😔

174 بازدید | 22 پست

سلام .خیلی نمیتونم بنویسم حالم خوب نیست ازدست یه نامرد.میخوام خودمو بکشم .یسال کارش بود راضیم کنه که دوسش داشته باشم و بخوامش برا تزدواج.هر چی ازخودم روندمش .هر چی گفتم فایده نداره من بچه دارم بزرگترم .هر چی خط عوض کردم .مسدودش کردم .دست از سرم برنداشت .حالا بعد یسال میگه تو معلوم نی تو گذشتت چکارایی کردی.من شک دارم بهت.پشیمونم.نمیتونم باهات زندگی کنم.برا زندکی نمیخوامت همینجوری میخوای هستم.چطور میشه یه نفر تو سه روز عوض بشع. چجوری دلش اومد باهام بازی کنه دلمو بشکنه.من که کلی سختی کشیدم تو زندگی رو همه پا گذاشتم بخاطر اون 😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعضیا قدرت شکست خوردنو ندارن هدفشون فقط بدست اوردنه بعد که بدست میارن میشینن فکر میکنن که خب حالا این سعیو تلاش برای چی بود

شمام خودتو نباز اینطور ادما ارزششو ندارن

تازه اگه کات از طرف شما باشه و خطتو عوض هم کنی اون باز میاد به التماس میفته که برگردی تا خودش شمارو حذف کنه 

بخاطر اینجور ادمای بی منطق خودتو ازار نده 

عزیزم من اصلا نمیخواسمش.چقد سرکارم تومد چقدر اصرار کرد.گفت من میخوامت.....تا من وابستش شدم حالا که دوسش دارم باهام اینکارو کرد من چیکار کنم.ازم سواستفاده کرد.دیشب تا حالا اشک چشمم خشک نشدخ

من ۱۴ سالم بود به زور مامانم عروسم کرد .اصلا شوهرم هم نمیخواسمش.شوهرم به ادمی بود که همه میخواستن ازش سواستفاده کنم .بی مسولیت معتاد.همه چی.خلاصه چند بار خواستم طلاق بگیرم 

عزیزم من اصلا نمیخواسمش.چقد سرکارم تومد چقدر اصرار کرد.گفت من میخوامت.....تا من وابستش شدم حالا که د ...

امیدوارم به روابط ج...  نکشیده باشه

که اگه کشیده باشه دلیل سرد شدنش ساید همین بوده

خانوم هستم

دیگه بیخیال شدم به خاطر بچم زندگی کردم الان خودم ۲۹ ستلمه پسرم ۱۴ سالشه . این میدونس شوهرمو میشناخت اشنا بود.۳ سال همش مزاحمم میشد .دست از سرم برنمیداشت.  من عاشقتم.من نمیتونم ببینم اینجور داری اذیت میشی طلاق بگیر.خیلی زیاده نمیتونم همشو بنویسم 

یعنی چی؟

ینی ی پسر چرا باید یه زن مطلقه ک بچه داره رد بخاد بنظرت؟ چیزی جزسواستفاده جنسی نی

بی شرف کارشو کرده حالا ولش کرده

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍

خلاصه از زندگیم دلسردم کرد.خیلی فشار روم اورد.بعدش به سختی جدا شدم حرف شنبدم زخم زبون خوردم به سختی سرکار رفتم بی پولی بدبختی. نمیتونم تو پیام براتون بگم.بخوام بنویسم کتابی میشه. رفتم سرکار دستم تو جیب خودم باشه .بعدش دو دل بود که برم اخرین دادگاهمو یا نه .گفتم من نمیتونم دو دلم  گفت ابروتو میریزم اینکار میکنم اونکار میکنم.میذم به خونوادت میگ