2777
2789
عنوان

دلداریم بدین بگین چیکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 22 پست
کشیده

خب شاید امتحانت کرده عزیزم که ببینه اهل این روابط هستی یا نه.😔

نباید راصی میشدی.

ولی حالا هم برات مهم نباشه.و برات تجربه بشه.خودتو در اختیار هیچکسی قرار ندی.

به دید یه ادم کثیف و عوضی نگاش کن کسی که ازت سواستفاده کرده. و بدیهاشو به یادت ببار.

کم کم خودش از چشمت میوفته.

به خوبیهاتون مطلقا فک نکن.وقتی هم یادت اومد بگو تو اون روزام فقط فیلم بازی کرده که ازم استفاده کنه.

جوری در ذهنت پست و خارش کن که قلبت هم باورص بشه و اونموقه حتی ازش چندشت هم میشه.

خانوم هستم

گفتم تو مجردی خونوادت نمیذارن من اییب میبینم بذو بذار برگردم نذاشت تا طلاقو گرفتم بعدش گفتم بیا بگو که من میخوامش هی گفت بذار دوماه دیه مشکل ماایم حل بشه گفتم باشه .ولی خیلیم دوستم داشت نمیدونم سایدم من سادم گول خوردم.حالا میگه من پشیمونم من همینجوری مبخوای هستم صیغحم شو نمیتونم عقدت کنم.شک دارم بهت .اینم بگم که خیلی خودمو خونوادم ابرومون برامون مهمه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا بگین من چجوری کنار بیام اگر هم خودمو بکشم بچم گناهخ

یعنی بخاطر یه عوضی دلت میاد تو این دنیای کثیف با داشتن به طفل معصوم حتی به خودکشی فکر هم بکنی؟؟

تو تجربه پیدا کردی الان که دنیا پر از گرگه.

و باید با چنگ و دندون حواست به بچه ت باشه که اون تو چنگال این گرگ صفتا نیوفته.

نه اینکه خودکشی کنه و بچه ت هم در آینده بازیچه ی این دست آدمای عوصی بشه.

فقط گدر زمان میتونه آرومت کنه و یادآوری کثیف بودن و عوضی بودنش

خانوم هستم