2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور شدم 

حالا که خوب شدم میخوام یه سونو برم مطمین بشم مشکلی نیست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

برای من نمیدونم تااثیر کرونا بود یا داروها یک هفته عقب انداختم خونریزیمم خییییلی کم بود سه روز آخر لک بود اصلا با اینکه همیشه شب و روز ندارم از خونریزی

هر جی بود خدا خیرش بده تو اون شرایط و حال بد اذیتم نکرد😊

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
الان روز یازدهم هستم دو تا ظرف شستن قش کردم کی تمام میشه

منم روز سی هستم. تازه پریود شدم و هنوز توان در بدن ندارم. آبمیوه و سوپ هنوز بخور عزیزم.بادام هم خیلی خوبه. اگر تونستی چند تا دونه در روز بخوری خیلی خوبه. کم کم خوب میشی به امید خدا.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
سه ماه پریود نشدی ترشح داشتی ببخشید عزیزم خیلی ترشح دارم خسته شدم 

نه عزیزم

من به نوع انگلیسی مبتلا بودم و واقعا حالم بد بود و ..

بعد از سه ماه که بی حالی و خستگی رفع شد ،شروع شد

منم روز سی هستم. تازه پریود شدم و هنوز توان در بدن ندارم. آبمیوه و سوپ هنوز بخور عزیزم.بادام هم خیلی ...

خونم شده زباله دونی افتضاح کثیف شده توان ندارم تمیز کنم از این کثیفی حالم بهم میخوره نمی تونم هم کاری کنم تا پا میشم مار کنم پاهام سست میشه

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه