2777
2789
عنوان

بارداری بعد ازسقط

66 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من تو اردیبهشت تو پنج هفته سقط خود ب خودی داشتم دوماه خونریزی ولک بینی داشتم با ال دی قطعش کردم الان ده روز مونده به موعد ک بیبی مثبته دوتا زدم هردوتاش مثبته اثرات سقط قبلیه ینی وگرنه اینقد زود مگه میشه نشون بده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد سقطت نرفتی سونو بقایا و ازمایشبتا که بدونی کاملا اثرش رفته یا نه ؟ من روز چهلم سقطم دکترم گفته ب ...

بتام آخرین باز بتای ساده ۲۳بود ک دکترم گفت بعدش صفرمیشی ک پریود شدم دیگ گفت بعد سه ماه اقدام کن

یه آزمایش بتا بده و سونو واژینال معلوم میکنه بارداری یاخیر

هفت روز پیش دکترم رفتم گف آندومترت ۷/۷ نامنظم یکم باشم گفت تو اقدامی گفتم بله گفت علائم داشتی بیا دوباره همین ،،اخه ده روز مونده ب موعدم نشون میده آزمایش خون ،،سر قبلی بیبی مثبت بود آزمایش منفی سه روز پریودیم گذشت بعد بتام مثبت شد

مگه میشه ده روز قبل پریود نشون بده؟

اهان نه خب من فک کردم دو سه روز مونده, به هر حال بهتره بری ازمایش چون حتی اگه اثر سقط قبلیت باشه نباید تا حالا بتات مثبت باشه که تو بی بی چک نشون بده بهتره زودتر بری دکتر

هفت روز پیش دکترم رفتم گف آندومترت ۷/۷ نامنظم یکم باشم گفت تو اقدامی گفتم بله گفت علائم داشتی بیا دو ...

اخه عزیزم وقتی بی بی چک مصبت بشه قطعا بتا مثبت میشه نمیشه که چون تو خون خیلی زودتر از ادرار مشخص میشه چطور شده برا شما برعکس بوده !

سلام عزیزان امیدوارم که حالتون خوب باشه 

میدونستین که هزینه های بستری خیلی بالاست؟ و میدونم که هممون دوست داریم که بچه هامون رو تو بهترین بیمارستان به دنیا بیاریم 

پیشنهاد ما به شما بیمه بارداری  سامان هست که با پوشش دهی های بالا و پرداخت درصد خیلی زیادی از هزینه ها کار شمارو راحت تر میکنه.

برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشین

02144061055

02144091968

09927361418