2777
2789
عنوان

تولد شوهرمو کدوم ور بگیرم 😐

131 بازدید | 17 پست

ما نامزدیم البته خونه گرفتیم ولی هنوز چیده نشده موکت اینا انداختیم 

الان 26 شهریور تولد همسرمه واقعا موندم چیکار کنم 

مامانم خونه نیست نه میشه خانواده اونو دعوت کنم خونه بابام اینا نه میشه بابام اینارو بدون مامانم بگم خونه همسرم اینا 

بیرونم نمیشه بریم خانوادش ناراحت میشن که چرا با ما نگرفتید 

تو دو راهی موندم چیکار کنم 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن نگیرین چی میشه حالا:/

نمیشه که برااش تولد نگیرممم

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
تنها

ناراحت میشن 

تنهایی بگیرین 

دلخوری پیش میاد دوس ندارم اون روز ذره ای ناراحت بشه همسرم 

وای من اشتباه کردم تولد جفتمونم خانوادگی گرفتیم ولی اینقد پشیمون شدن از این ب بعد فقط دوتایی

منم دوتایی دوس دارم اما یه سری سر این موضوع یکم کدورت پیش اومد که بعدش دیگه توبه کردم 

ی جشن دونفره بگیر و خودتو راحت کن

خواهرام اومدن همسرمو سوپرایز کردن تولدش الان ۲ ماهه داریم عواقبشو میبینیم🤦‍♀️😔😁

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
بنظرم حالا ک مادرت نیستن همون سمت خانواده شوهرت بگیر سال دیگم یا دوتایی یا سمت خودتون بنظرم چون سال ...

اخه بابامم خونه تنهاس داداشام شبا میرن بیرون دلم میگیره اون سمت بگیریم بابام نباشه 🥺

برو خونه خودت هر دو خانواده رو دعوت کن

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
اخه بابامم خونه تنهاس داداشام شبا میرن بیرون دلم میگیره اون سمت بگیریم بابام نباشه 🥺

اگ جورین باهم ک باباتم بگو اما اگ ن میدونی سخته چاره ای نیست 

یا اینکه شب بعدشم یه کیک کوچیک بگیر ببر خونه خودتون بابات جشن بگیر