2821
2789

مغزش‌جمع‌نمیشه‌بعد‌یه‌مدت‌؟باپوست‌قهوه‌ای؟

‌بامغر‌گردو‌چیادرست‌میکنید‌شما؟غذا؟من‌.مرغ‌ترش‌وفسنجون‌فقط‌بلدم‌باتو‌ماست‌وخیارمیریزم‌

ما همیشه همین موقع جمع میکنیم. همیشه هم خوب بوده بجز اونایی که از اولش پوچ هست و سوخته ست

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما همیشه همین موقع جمع میکنیم. همیشه هم خوب بوده بجز اونایی که از اولش پوچ هست و سوخته ست

پس‌خیالم‌راحت‌باشه‌جمع‌نمیشه؟کسی‌آورده‌زیاده‌؟

چه‌غذاهایی‌میزارید‌شما

اگه زیاد داری بفرست برام😂😂 ما تو میرزا قاسمی ماهی شکم پر کوکو کشک بادمجون جوجه ترش وغیره هم م ...

من‌تو‌هیچ‌کدوم‌اینا‌دوست‌ندارم‌...سه‌کیلو‌مغزدارم‌وپنج‌کیلو‌باپوست‌فقط

پس‌خیالم‌راحت‌باشه‌جمع‌نمیشه؟کسی‌آورده‌زیاده‌؟ چه‌غذاهایی‌میزارید‌شما

درختای خودمونه تا 700تا میده هرسال 

منم توی کشک و فسنجون و مرغ درست میکنم توی سسش میریزم 

باهاش یکی دوبارم زیتون پرورده درست کردم که مورد استقبال واقع نشد(ازنت گرفتم شاید دستورش خوب نبود)

اگه بلد باشی زیتون درست کنی باهاش عالیه 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
2825
2823
2791
2779
2792