2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط سر بی پولیه

از بی پولی شروع میشه ب خاهر و مادر میرسه و بعدش هم ب فحش و عحش گشی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سر تعطیل کردن کار و زندگیش و درخدمت خونواده ش لودن،البته حمالی دومادا و خواهرای پررو و زبوندرازشو کردن

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
عزیزم ی تاپیک چندروز دیش گفتم مربای پوست پسته میخوام درست کنم گفتید بهتون بگم خوب شد  اره خیلی ...

عه خوشمزه س؟؟؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اوف این بدترینش خیلی اذیتم سر تربیت بچم من اصلا دوست ندارم تبلت و اینا برا بچه بخریم 4سالشه گوشیمم ...

منم همینطور .خیلی اذیتم میکنه .همسرم مشکلات کارشو میاره خونه .اعصاب خوردیشو و....من درکش میکنم اما از بجه ۳سال و نیمه نمیشه بخوام که درکش کنه .گاهی باهاش تند میشه .

❤️

راجع به اینکه تا بهش نگن کاری نمیکنه من از این اخلاق متنفرم میگم ادم خودش باید بفهمه 

بگمم درجا انجام میشه ها ولی دوستدارم خودش به عقلش بکشه 

بعدازظهری هم سر همین غرغر کردم حاضر شد بره بیرون گفتم میری بیرون؟ گف آره گفتم آخ جون پس دیر بیا 😂😂🤦🏻‍♀️

اره خوب شده ی طعم جدیده 

نوشجان بالاخره یروز منم درس میکنم😅

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

کلا بحث داریم سرهمه چی

اقایون درخواست ندن                       من قرض کردم تا برات خرج کردم               من کف خیابون وبرات فرش کردم     من واسه داشتنه تو نذر کردم         من تو رو ی فرشتع فرض کردم