2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر کمتر نداره سر چیزای الکی آرزو به دل موندم بتونم یه روز کامل عین آدم قهر کنم صب قهره شب میاد با نیش باز منم انقد درگیر بچه و خونه داری وقت خواب یادم میاد ع من قهر بودم😑

تربیت دخترم .باهم همسو نیستیم😥

اوف این بدترینش خیلی اذیتم سر تربیت بچم

من اصلا دوست ندارم تبلت و اینا برا بچه بخریم 4سالشه گوشیمم بهش نمیدم‌اون همش کلی بازی دانلود میکنه میگم اگ‌بازی نریزی گوشیت بچه نمیفهمه ک بهونه بگیره بج کرده میخوام برتش تبلت بخرم منم قسم خوردم بخر میشکنمش

خونوادش وسلام 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

راجب نی نی  تو شکمم☹️💔 همسرم میگه پسر پ دختر فرق دارن و فلان من میگم اگه میخوای سخت بگیری باید برای هردو سخت بگیری نه فقط دختر ولی گوشش بدهکار نیست😑

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫
ما هزار ماشالا سر همممممه چیز تا حالا ۱۰۰ بار بحث کردیم. کلا شوهرم انگار پیرزن تیکه میندازه 

شوهر منم اخلاق تیکه انداختنو داره متاسفانه بعد عین این بچه ها بلند بلند 😂حرف میزنه و تیکه میندازه