2777
2789
عنوان

چرا نمیاین کمکم کنین؟بخدا من حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 56 پست
همین.میترسم اون ته ته های نیتم ایتم بوده باشه.نمیتوتم صادق باشم با خودم

اینم وسواسه اینکه شک داری که نیتت واقعاً بدبوده یانبوده وسواسه اما دیگه پیگیرش نباش چون دوباره یه فکردیگه به سرت میزنه که عه من نکنه ....وحالت خراب میشه ببین توالان میگی من آدم اعتقادی هستم ک این کارهاگناهه خب عزیزم قبل هم همین آدم بودی دیگه اگه می‌دونستی یک درصدبارداری نمیخوردی زعفرون اعتقادالانتوقبل هم داشتی ومطمئن باش پس گناهی نکردی فراموش کن گلم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم وسواسه اینکه شک داری که نیتت واقعاً بدبوده یانبوده وسواسه اما دیگه پیگیرش نباش چون دوباره یه فک ...

بله باور کنین همینطوره.چشم

همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.
بعدم این دعارو بکن که خدایامن نمی‌دونستم باردارم قصدم نبوده گناه کنم اما اگه یه درصدنیت بدی داشتم تو ...

چشم چشم.ممنووووونم.خیلی بهتر شدم عزیزم ممنونم

آره همین حس رو میکنم.از یه طرف میگم نکنه چون اصلا بچه نمیخواستم هی زعفرون میخوردم که چیزیش بشه.بعد م ...

مگه الکیه

اگه بچه بود که مشخص میشد!

وسواس گرفتی....منم خیلی وقتاکه فکرمیکنم ممکنه مثلاازرستمون دررفته باشه انقدراسترس میگیریم و به خودم القامیکنم که یه هفته عقب میندازم وسکته هم میکنم...توهمه

بله،ولی من عذاب وجدان گرفتم.

وقتی چیزی نبود واز روی شک خوردی عذاب وجدان نداشته باش وقتی کسی بفهمه که باردارهست و سقط کنه اون گناهه 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
مگه الکیه اگه بچه بود که مشخص میشد! وسواس گرفتی....منم خیلی وقتاکه فکرمیکنم ممکنه مثلاازرستمون درر ...

واقعا؟من میترسم مثلا با پریود دفع شده باشه.یا اینکه نیت من موقع زعفرون خوردن خدای نکرده سقط بوده باشه

وقتی چیزی نبود واز روی شک خوردی عذاب وجدان نداشته باش وقتی کسی بفهمه که باردارهست و سقط کنه اون گناه ...

بله همینطوره.ممنونم