2777
2789
عنوان

چرا نمیاین کمکم کنین؟بخدا من حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 56 پست
جدی؟من لخته و اینا ندیدم.پریود معمولی شدم

یعنی شما انتظار داشتی جنین تو بدنت پخش شه و هیچ خروجی نداشته باشه؟🙈😂

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس ديگه خيالت راحت راحت ،سقط مثل پريود نيست خونريزيش خيلي بيشتره و با درد وحشتناك(منم شنيدم)

من چون هر ماه درد دارم موقع پریود.اون موقع هم اینطور بودم

همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.
یعنی شما انتظار داشتی جنین تو بدنت پخش شه و هیچ خروجی نداشته باشه؟🙈😂

آره خب😁فکر میکردم با خون پریود میاد میره دیگه

اینهانشانه های وسواسه نذارزیاد بشه بهش بال وپرنده بی توجه باش شروع کن به خوندن سوره ناس 

بله از وقتی باردار شدم خیلی خیلی حساس شدم،میترسم همش

عزیزم من اعتقاداتم اینطوریه که این کار رو حرام و گناه میدونم

ببین من نمیدونستم باردارم توی عروسی خواهر شوهرم انقد رقصیدم انقد وسایل سنگین بلند کردم هیچیش نشد تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته

بله از وقتی باردار شدم خیلی خیلی حساس شدم،میترسم همش

نه اصلا به هیچ عنوان نذاروسواس بهت غلبه کنه چون روی بچه هم اثرمیذاره وقتی این فکرمیادخودتوبزن به راه دیگه یا ب خودت بگو منکه نیتی نداشتم گناهی نکردم خودتو آروم کن چون واقعاً بهت میگم عزیزم توهیییییچ گناهی نکردی وبعدشروع کن ب خوندن سوره هاوذکرایی ک بهت آرامش میده بازی فکری انجام بده و....

ببین من نمیدونستم باردارم توی عروسی خواهر شوهرم انقد رقصیدم انقد وسایل سنگین بلند کردم هیچیش نشد تا ...

بله.اخه میدونین من میگم تا روزی که پریود میشدم نباید زعفرون میخوردم.یه جورایی عذاب وجدان دارم.

نه اصلا به هیچ عنوان نذاروسواس بهت غلبه کنه چون روی بچه هم اثرمیذاره وقتی این فکرمیادخودتوبزن به راه ...

بله چشم.واقعا همینطوره.راستش امروز یه تاپیک سقط خوندم یه دفعه این ماجرا یادم افتاد.دیگه عین خوره افتاد به جونم.با خودم میگم نکنه منم چون بچه نمیخواستم زعفرون رو به اون نیت میخوردم

بله.اخه میدونین من میگم تا روزی که پریود میشدم نباید زعفرون میخوردم.یه جورایی عذاب وجدان دارم.

اصلا توجه نکن به این افکاراصلاباردارنبودی اگرهم بودی تو هیچ نیتی نداشتی ک بچه روازبین ببری فراموش کن عزیزم😊

بله چشم.واقعا همینطوره.راستش امروز یه تاپیک سقط خوندم یه دفعه این ماجرا یادم افتاد.دیگه عین خوره افت ...

من واقعاً درکت میکنم چون خودم وسواس دارم وبه شدت آزار دهنده شده برام چون ازاول نمی‌دونستم وسواسه وعذاب وجدان هایی به جون خودم انداختم که الان درمانش برام سخت شده اگه ازاول بهش بی توجه بودم الان شدید نمیشد یعنی دقیق میفهمم چی میگی میخوای یکی بهت اطمینان خاطر بده میخوای بفهمی گناه کاری یانه و...

من واقعاً درکت میکنم چون خودم وسواس دارم وبه شدت آزار دهنده شده برام چون ازاول نمی‌دونستم وسواسه وعذ ...

دقیقااااااا.همش میخوام یه نکته ای پیدا کنم که نشون بده بی گناهم.بی قصد و غرض بوده کارم.که عواقب نداره و...

مخصوصا الان که همش میترسم بچه چیزیش بشه.

اصلا توجه نکن به این افکاراصلاباردارنبودی اگرهم بودی تو هیچ نیتی نداشتی ک بچه روازبین ببری فراموش کن ...

همین.میترسم اون ته ته های نیتم ایتم بوده باشه.نمیتوتم صادق باشم با خودم