2777
2789

بعضی از دوستان فکر میکردند که واقعا اسب رو کشتند برای،فیلم ...

امروزه فیلم سازا حق ندارند حتی یک گوسفند رو توی فیلم به صورت واقعی سر ببرند دیگه چه برسه به کشتن یک اسب 

یک مصاحبه از بازیگر نقش میثم یه جا خوندم گفته بود دلش برای اون اسب که باهاش تو فیلم همراه بود تنگ شده و میخواد دوباره ببینتش .. پس یعنی زنده هست. 

واقعا واضح بود که اسب رو بیهوش کردند ( یا ارامش بخش زیاد زدند که روی زمین بخوابه )و بعد خون پاشیدن رو گردنش .. نمیدونم چرا بعضیا فکر،کردن اسب رو واقعا کشتند . اگه اینجوریه همه ادم ها و همه ی حیوانات که تو فیلم کشته میشند واقعا باید مرده باشند .. 

عزیزم من خودم اسب دارم اون داروی تزریق شده خیلی داروی بدی هست و ضرر  داره واسه اسب 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زخم کاری کجا پخش شده که همه در موردش حرف میزنن ارزششو داشت ببینم؟

فیلیمو اره خیلی قشنگ ولی اعصاب خورد کن 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
وای عالیه حتما ببین بی شک محشر ترین سریال ایرانیه

اره بالاخره یه فیلم دیدیم ابکی تموم نشد 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
شایدم از،یه تکنیک دیگه استفاده کردند که اسب رو زمین بخوابه

نه  عزیزم  حتی اون حرکتی که روی اسب پیاده کردن واسه زمین خوردن خیلی خیلی  اذیت کننده هست 

اسب نمیتونه اینجوری توی این حالت باشه و روش گریم انجام بدن بیهوشی تزریق میکنن