2777
2789

من قبلاً پنج سال زبون خوندم زمینه زبانم خوبه ..

برای کنکور تجربی دارم از صفر میخونم به امید قبولی دندان پزشکی یا فیزیوتراپی فقط خیلی آروم پیش میرم چون یه مادر محصلم

و می‌خوام حداقل تا اون موقع که قبول شم تحصیلات دانشگاهی داشته باشم و زبان تدریس کنم برای دوران دانشجویی هم آینده خوب میشه که مشغول باشم جایی

راستش این حس عقب موندن افسرده ام کرده ،دوست دارم مشغول شم دلمو خوش کنم که منم دانشجو ام 

البته موقتیه ان شالله رشته و دانشگاه بهتر با تلاش خودم میارم 

خلاصه راهنماییم کنید در این مورد لطفاً ...

بیست و یک سالم میشه مهر امسال به پسر چهار ساله هم  دارم 

حسابداری بازار کارش خیلی بهتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

سخت نیس هم خونه دازی

هم کنکورخوندن

هم دانشگاه ؟؟؟

میدونی امتحانا پیام نور کلن از تو کتابه؟ تستی هس. ولی خیلی اسونم نیس امتحاناش 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظزم یکار رو انجام بده اگر دانشگاه همینطور این رشته ها معمولی تر مدنظرتع برو ولی اگر کنکور مدنظرته بنظرم وقتتو بزار برای کنکور فقط دانشگاه خستت میکنه

کلاسا پیام نور هم حضوریه البته تاجایی ک من جدیدا شنیدم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من دوستم حسابداری پیام نور میخوند. میگفت سخته. بعضی موقع ها کلاس تشکیل نمیشه یا چی

سخته بدون تدریس حسابداری

باز هم بیشتر تحقیق کن شما

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

سخت نیس هم خونه دازیهم کنکورخوندنهم دانشگاه ؟؟؟میدونی امتحانا پیام نور کلن از تو کتابه؟ تستی هس. ولی ...

اگه زبان برم فکر میکنم بتونم چون زبانم خوب بود 

تا آیلتس خوندم 

رشته یک دیگه برم سخت میشه ...

اگه زبان برم فکر میکنم بتونم چون زبانم خوب بود تا آیلتس خوندم رشته یک دیگه برم سخت میشه ...

بازم با یکی که رشتش زبانه مشورت کن

ولی من نظرم اینه کنکورت بخونی بهتره اگر واقن پیرا دوست داری قبول شی

مگه کلاساش اختیاری نبود ؟؟؟؟

نمیدونم انگار بعضیا میگنن حضوریع

یازم من اطلاع ندارم