2777
2789
عزیزم اینا کارا دارم انجام میدم امروز روز دهم بنظرتون اوجش روز چندم 

کرونا لعنتی همش میگیره ول میکنه 😑😑😑😑😑

فقط زیاد استراحت کن اگه حالت بهتر شد فکرنکن خوب شدی چون بابام گرفته بود حالش بهتر شد فکرکرد خوب شده بلندشد فعالیت کرد شبش بدجوری حالش بد شد

کلا تا یه ماه تو استراحت بهش ولی بستگی داره معمولا اوجش توی 2هفته اول میتونه باشه ولی اگه خیلی شنیده تا 3 هفته ممکنه بعضی روزا حالت بد بشه ولی اگه استراحت کنی نمیشه انشالله

نگران نباش زود خوب میشی❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرونا لعنتی همش میگیره ول میکنه 😑😑😑😑😑 فقط زیاد استراحت کن اگه حالت بهتر شد فکرنکن خوب شدی چون ...

دیروز مرگ به چشم دیدم از درد بدن خیلی بد بود 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
بچه هام هی میان دور و برم همش ماسک زدم به زور خودمو نگه داشتم نفس نمیتونم بکشم ریه ام درگیره ۱۵در ...

دمنوش کندر بخور برای ریه ،بخور سرکه سیب هم راه نفس رو باز میکنه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
ممنون عزیزم خیلیاشو انجام دادم ولی من ریه هام درگیره الان حس میکنم بدتر هم شده نفس نمیتونم بکشم

گلم حتما برو سی تی بده نذار بدتر بشه 

ولی همین الان به یکی بگو کندر بکوبه بریزه تو ابجوش 3دقیقه هم بسته بخور در روز دولیوان بخور انشالله زود ریت خوب میشه ویتامین c1000 هم بخور و اون دمنوش که گفتم و پیاز خام

روز چهارم سی تی دادم بنظرتون باز برم بدم .پریودیم یک هفته عقب افتاده فقط دو تا لک دیدم قط شد خیلی نگ ...

من روز هفتم هشتم بود انگار سی تی دادم درگیر بود ریه

دیگه ندادم دکتر گفت اگه حالت بدتر نشه نیاز نیست

من دیگه بعد ده روز سرپا شدم ولی خب تا سه ماه سرفه کردم🤦‍♀️

گلم حتما برو سی تی بده نذار بدتر بشه  ولی همین الان به یکی بگو کندر بکوبه بریزه تو ابجوش 3دقیق ...

سیتی دادم ۱۵درصدم

😔

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نگران نباش گلم انشالله زودترخوب میشی ❤❤❤

💗💗💗

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری