2777
2789

اين روزها تنها چيزى كه حالِ مرا خوب می‌كند ،

يک جرعه بى‌خيالى‌ست ! 

اين روزها دوست دارم بى‌خيالِ همه چيز باشم و كودكانه روى شن‌هاى داغِ ساحل غلت بزنم.

چشمم كه به خورشيد افتاد ، يادِ تمامِ مهربانى‌هاى خدا بيفتم و لبخند عميقى روى لبم سبز شود..

اين روزها دلم مى‌خواهد بى‌خيالى اكسيژنِ روحم باشد تا هر ثانيه آن را نفس بكشم !

دلم میخواهد بیخیال تمام آدم های زندگی ام شوم.

بیخیال آدمانی که جز سنگدلی چیزی به همراه ندارند.

.پس بیخیال همه ادم های مزخرف زندگیم میشم(:

به هیچکس نیازی ندارم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یه دمنوشی چیزی واسه بی خیال شدن بود. ما که باید فقط درد بکشیم از آدم های مزخرف. گاهی بدجور چرن ...

پس از زندگی آدمایی ک فکر میکنی نبودنشون بهتر از بودنشونه کمرنگ شو

خودت اینجور اذیت نمیشی🙂❤

بازم باید نادیده گرفت  هر چیزی رو که تو رو ناراحت می‌کنه رهاش کن

واقعا مگه میشه ، فقط حرفشون نیست ، بر علیه آدم عمل می کنند ، مسیر زندگی آدم با کارهاشون تغییر میکنه.

ولی همه چیز رو میسپارم به خدا.

انشا ا... بهتر از قبل میشه.

به کوری چشم اطرافیان حسود

پس از زندگی آدمایی ک فکر میکنی نبودنشون بهتر از بودنشونه کمرنگ شو خودت اینجور اذیت نمیشی🙂❤

احسنت ، درست میگی ، اینطور راحت تره.

فقط یه چیزی هست که چرا باید بهترین شرایط و مکان رو بخاطر اونها ول کنم و از این بابت شاد بشن. 

چرا اونا نباید بروند 

احسنت ، درست میگی ، اینطور راحت تره. فقط یه چیزی هست که چرا باید بهترین شرایط و مکان رو بخاطر اونها ...

یا باید اونقدر بیخیال بشی که حرفاشون و بودنشون اذیتت نکنه یا بذاریشون پشت سر

البته درست میگی پس سعی کن برات مهم نباشه..خودت داری میگی آدم مزخرف‌..پس بخاطر آدمای مزخرف زندگیتو تلخ نکن..تو قلبت و زندگیت دفنشون کن تا فکرشون آزارت نده

موفق باشی❤😘

یا باید اونقدر بیخیال بشی که حرفاشون و بودنشون اذیتت نکنه یا بذاریشون پشت سر البته درست میگی پس سعی ...

حرفهات تاثیر گذاره. یا باید خودم رو عوض کنم و راضی باشم . یا از اونجا برم و از ندیدنشون راضی بشم. 

از دیروز تصمیم گرفتم اصلا حرف نزنم مگر در مواقع ضروری. چون از یک جمله حرف سو استفاده و سو برداشت می کنند. 

شاید با این تصمیم بشه راحت تر زندگی کرد. ولی دنبال جای جدید هم میگردم. 

دعا کن برام.

راهنماییت خوب بود.

حرفهات تاثیر گذاره. یا باید خودم رو عوض کنم و راضی باشم . یا از اونجا برم و از ندیدنشون راضی بشم.&nb ...

ممنونم❤

هرکاری که مییینی درسته انجام بده ولی خودتو فراموش نکن مهم آرامش قلب و روح خودته😊

چشم حتما انشاالله مشکلت حل میشه🤲

فدات بشم🥰

ممنونم❤ هرکاری که مییینی درسته انجام بده ولی خودتو فراموش نکن مهم آرامش قلب و روح خودته😊 چشم حتما ...

قربونت  

همه حرفهاتو یه جا ذخیره کردم که یادم نره. کاش همه مثل شما آدم رو راهنمایی میکردن. منطقی و مفید و کاربردی . ممنونت