2777
2789

وقت اذان چه حرفیه

به عذاب شب اول قبر فک کن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی کارهای جالب دوست داشتنی هست که خوبه ادم قبل مرگش امتحان کنه 

چرا اول اون کارها نمیکنی برای مردن همیشه وقت هست حداقل خوش بگذرون قبلش البته نه هرخوشی  مثلا بازی های هیجان انگیز یا مسافرت یاخیلی کارها

تو انسانی هرکاری تصمیم بگیری میتونی انجام بدی ادم با بچش فرار کنه که بهتره تا بمیره البته اول از راه ...

میگه میبرمش شکایت کن پیدانکنی چجوری بچرو میگیری

مرگ تو هیچ کمکی به بچت نمیکنه جز اینکه داغونش کنه  بازندگی کردنت زندگیش بساز با جنگیدن بچه ات ...

چجور فرارکنم بچم ۷ماهه خوابیده شوهرمم تواون اتاقه تادروبازکنم بیدارمیشه

خوب تو قبلش ببرش ببینم اوت میخواد چطور پیدا کنه البته من نمیدونم تو چه وضعیتی هستی ببین راه درست کدو ...

چجوری ببرمش میگم توخونه هست شوهرم چجوری این موقع شب ببرمش بچه ۷ ماهه که خوابیده

چجور فرارکنم بچم ۷ماهه خوابیده شوهرمم تواون اتاقه تادروبازکنم بیدارمیشه

من هیچی از زندگیت نمیدونم که بتونم راهنماییت کنم ولی شوهرت کاری نمیتونه بنظرم بکنه بلاخره راه هایی هست که پیداش کنن زنگ بزن ۱۲۳ مشورت کن زنگ بزن خانواده ات زنگ بزن پلیس در اتاق قفل کن نتونه بیاد تو