2777
2789
عنوان

خانومایی ک بینی عمل کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 126 پست
بخدااا منممم چقد مثل همیم تو کنکور دادی؟ دکتر نرفتی؟

من بعد از کنکورم عمل کردم

چند ماهه خودمم حس میکردم حافظه ضعیف شده هاا ولی نمیدونستم بخاطر بیهوشیه😑 الان مثلا سرکار میرم مشکل دارم واقعا.. یا مثلا حتی چیزای عادی یادم نمیمونه بد وضعیه😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=207108202]خود عمل اصلاااا ترس نداره.. ببهوشت میکنن هیچی حالیت نمیشه ولی بعد از عمل تا زمانی ک ...

کبودیم فقط یه هفته بود اونم زیاد نبود

آب آناناس و آب کرفس خیلی میخوردم برا کبودی تاثیر داره

میتونی تاپیکای منو بخونی

منم میترسیدم از بیهوشی وحشتناک

اما با چند نفر صحبت کردم گفتن اگه اجل حتمی کسی برسه به عمل و غیر عمل کاری نداره ثانیه مرگ برسه باید رفت تو هر شرایطی که باشی پس عمل وقتی کسی عمرش به دنیا باشه نمیتونه بکشه طرفو مگر اینکه عمر تموم شده باشه 

اگه واقعا قصد عمل داری تو اینترنت سرچ نکن اینجا نپرس یه عده میان میترسوننت خیلی از حرفاشونم شاید الکی باشه و کلا منصرفت میکنن