2777
2789
عنوان

به نظرتون از قرنطینه بیام بیرون؟

120 بازدید | 24 پست

سلام الان 16 روز کرونامه. فقط ضعف عضلانی دارم جوری که انگار کل بدنم نبض میزنه سرمم که خب وقتی تو اتاقم نشستم یا مدت طولانی درازم بلند میشم گیج میره البته کم خونی داشتم که فکر میکنم شدیدتر هم شده. بچه ها و شوهرم پذیرایین من میرم با ماسک براشون غذا درست میکنم ولی مثل قبل که همه جارو ضدعفونی کنم یا دسشویی و دستگیره ها رو نه اینکارو نمیکنم. بچه ها و شوهرمم ماسک نمیزنن چیکار کنم با ماسک برم دیگه تو پذیرایی بشینم یا همچنان قرنطینه؟ تا 21 روز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر بع ما گفت تا هفده روز ویروس دارین.. من امروز روز 32 33 دیگع کامل از قرنطینه زدم بیرون

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

قرنطینه تا ۲۱ روز ، درکت میکنم سخته ، مخصوصا روزای آخر ، من خودم یه هفته آخر از اینکه تنها توی اتاق باشم متنفر بودم ....ولی در عوض خیالت راحته که دیگه صد در صد ناقل نیستی

قرنطینه تا ۲۱ روز ، درکت میکنم سخته ، مخصوصا روزای آخر ، من خودم یه هفته آخر از اینکه تنها توی اتاق ...

اخه چون فقط ضعف عضلانی دارم حال عمومیم خوبه شوهرمم شنبه میره سرکار فکر میکنم حالمو میبینه توقع داره که دیگه عادی به کارام برسم 

اخه چون فقط ضعف عضلانی دارم حال عمومیم خوبه شوهرمم شنبه میره سرکار فکر میکنم حالمو میبینه توقع داره ...

با ماسک بیا توی پذیرایی ، فاصله رو هم با بقیه حفظ کن، فکر کنم روزای آخر قدرت سرایت کمتره...برای ضعف هم حتما به خودت برس ، چیزای مفید بخور ، مکمل ویتامین سی و دی مصرف کن