2777
2789
عنوان

مادرشوهر و پدرشوهرم و رفتار زشتشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 122 پست
کبابتم خوردی بعدش برو خونه استراحت کن😌 تو از دیروز خسته ای... اینقدرم تنهایی همه کارارو نکن ..... ...

میدونی آجی نمیخوام برم بزار حرمت و حد خودشونو بدونن اگه برم بی منت میشم 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نباید با لحن شرمندگی میگفتی که . با حالت شوخی و پرویی و با نیش باز میگفتی

اتفاقا با لحن تند بهشون گفتم 

عزیزم همدردم باهات متاسفانه. میدونی اونا هرچی دلشون بخاد میگن و هر رفتاری که دلشون بخاد میکنن ولی کافیه من یه چیز بگم تلفنو برمیدارن و سریع به خانوادم میگن ما خیلی احترام دخترتونو داریم چرا اینجوری میگه و... کلا خودتو بزن به بی خیالی تا روزگارت بگذره. یادمه یه بار اینقدر گریه کردم که نفسم بالا نمیومد ولی آخرش چی؟ فقط به خودم ضربه زدم. کلا رو نده که بخای کاراشونو بکنی از آخرم طلبکار باشن ازت. برای خودت ارزش قائل باش. دور از جونت نوکر نباش خانوم باش. هروقت ازت کار خواستن یه چیو بهونه کن و بگو خودم کار دارم. 

خیلی رودارن الان خونه مامانمم حالم بشدت بده دوست دارم زار بزنم فقط 

ببین از این به بعد کمر و درد دست و یه چی بهانه کن ‌به خدا از بین میری با بیست سال سن اینجوری کار کنی ها.چهل سالت شه دیگه چه توقعی دارن.حالا از دختراشم اینقد توقع داره یا فقط از شما؟؟

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
 من کلا زیاد خونشون نمیرم اما این چند روزه که بچهاشون دور هم جمع شدن واقعا دلگیرم ازشون

پاشو برو سهمتو می خورن . حیف این همه زحمت نیست که کشیدی .اصلا اهمیت نده

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

منم یادمه یه مراسمی بود سه روزه من سه روز عین کوزت کار کردم روز سوم مریض شدم نتونستم برم یه همچین رفتاری باهام میکردن حتی مادر شوهرم گفت خودشو زده به مریضی کار نکنه از اون به بعد خیلی حدو مرز گزاشتم بینمون 

ول کن بابا میری سیر میخوریا مال منم همینن پدر شوهرم اگه منو جاریم کنار هم نشستیم میاد به جاریم میگه اه غذا خوردی یانه بدرک که نگفتن مهم نباشه واست اینا ارزش ندارن

یه روزی همه چی درست میشه⁦☹️⁩
اتفاقا بهشون گفتم عصر گفتم شرمنده من دیروز کلی کار کردم. تا ساعت پنج هم شوهراتون خونه من بودن به چای ...

تو ک این حرفو زدی دیگ کمک رفتنت واس چی بود؟؟؟

الان این پیامو بهشون رسوندی ک شمااز خودم مهم ترین ک با وجود کمر درد اومدم کمکتون.

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
کباب بخورو دوباره برگرد خونه مامانت دست ب رفتنت خوبه هااااا 

خخخ مامانم همسایمه 😂 تا خونه مامانم دقیق بیست قدمه کل عامو هامم باهامون تو یه کوچه ان خونه دور ترین عموم ازم ۱۰۰ متره😂

میدونی آجی نمیخوام برم بزار حرمت و حد خودشونو بدونن اگه برم بی منت میشم 

هررررجور خودت میدونی اگه حالت بده و دلت نمیخواد ببینیشون نرو....حتی اگه شوهرت موافقه کلا چندروز اونورا آفتابی نشو.‌...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
خخخ مامانم همسایمه 😂 تا خونه مامانم دقیق بیست قدمه کل عامو هامم باهامون تو یه کوچه ان خونه دور ترین ...

چ خوبه😍

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
تو ک این حرفو زدی دیگ کمک رفتنت واس چی بود؟؟؟ الان این پیامو بهشون رسوندی ک شمااز خودم مهم ترین ک ب ...

چون گوشتا مونده بودن رو دستشون نمیتونستن سیخ بگیرن و برا اینکه شوهرم فکر نکنه تقصیر منه

تقصیر خودمه چون بقیه آشپزیشون خوب نیست با اینکه همه حداقل پونزده ساله ازدواج کردن من غذا پختم عادت ش ...

به اینا فکر نکن،ازاینجا ببعد تغییر رویه بده،شان خودتو حفظ کن.تماااام😜حرص بی خود نخورد هیچ چیزی ارزششو نداره

به اینا فکر نکن،ازاینجا ببعد تغییر رویه بده،شان خودتو حفظ کن.تماااام😜حرص بی خود نخورد هیچ چیزی ارزش ...

فدات مهربونم