2777
2789
عنوان

داداشم با یک خانم مطلقه رابطه داره

2984 بازدید | 118 پست

سلام داداش من ۲۲ سالشه و سه ماهی میشه با یک خانم ۳۸  ساله ک قبلاً ازدواج کرده بوده و طلاق گرفته دوست شده و خانواده هم مطلع شدن مامان و بابام خیلی ناراحتن هر روز تو خونمون بحث داریم خسته شدم دیگه ، داداشم میگه این خانمو خیلی دوست داره ، میگه یا این خانم یا هیچکس همش میگه بریم خواستگاریش ، حتی با بابام دعواش شد بابام گفت برو از خونمون ، رفت ولی مامانم خیلی نگرانش بود زنگ زد و اومد  ،

این خانم یکسره با داداشم قهر میکنه داداشم این دفعه میخاس خودکشی کنه دوباره باهاش دوست شد خانمه، حالا بنظرتون من میتونم کمکش کنم چجوری منصرفش کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خانومه بگو 

بگه ک همسرش برگشته ولش کنه

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)
دو نفر همدیگه رو میخان دوست دارن همو بهم میخورن مشکل چیه این وسط؟ مطلقه بودنش؟ واقعا ک😐

اره خانوادم مشکل دارن با سنش و مطلقه بودنش بعدشم این خانم یکسره می‌ره باز بعد چند روز میاد کارش معلوم نیس اصلا