2777
2789

سخته خدایی ۲۴۰۰ چیزی نی کع 😑

شغل شوهرت چیه

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
تعجب کردین؟؟؟ طرف باماهی ۱تومن داره زندگی میکنه چون چاره ای نداره همه جاکه گلوبلبل نیست

بخدا خیلی دلم شکست..اینقدر بعض گلوم گرفته .دوس دارم بمیرم..فکر میکردم بازدن ابن تاپیک اعصابم اروم شه بدتر داعون شدم

مرا از دور تماشا کن، من از نزدیک غمگنیم💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا خیلی دلم شکست..اینقدر بعض گلوم گرفته .دوس دارم بمیرم..فکر میکردم بازدن ابن تاپیک اعصابم اروم شه ...

خب عزیزم همه ک شرایطشون یکی نیس چرا غصه میخوری بالاخره یکی کم داره یکی زیاد داره اگ قرار بود ک همه هم سطح باشن ک باید بهشت میشد 

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
دو چهارصده یا یکونیم؟

اشتباه شد 

۱ونیم 

خودش یه حا گفت دو چهارصد

نمیدونم والا گیج شدم 😅😅

بخدا خیلی دلم شکست..اینقدر بعض گلوم گرفته .دوس دارم بمیرم..فکر میکردم بازدن ابن تاپیک اعصابم اروم شه ...

اسی دیونه ای دلت شکست

ینی چی شکست ?

اینجا مجازیه و همه بلدن دل بشکنن

فدات شم ناراحت نشو

منم دو سال پیش ازدواج کردم با شوهرم با حقوق ماهی دو میلیون و صد

باورت میشع قسط هر ماهم حدود 3میلیون بود

ینی حقوقمونو میگرفتیم باید ی چیزیم میزاشتیم روش و قسط میدادیم

پول گاز بری اب

پول خرید برا خونه و. ...

ولی من فقط امیدم ب خدا بود

تو عرض دو سال حقوق شوهرم از دو تومن رسیده ب ماهی 12تومن

خداروشکر

اسی شاید باورت نشه من ارزوم این بود ک ی روزی حقوق شوهرم بشه 4

فک میکردم تو خواب باید ببینم اون روز رو

میخام بگم امیدت ب خدا باشه انشالا خدا برکت بده ب پولت

من عجیب ب برکت پول اعتقاد دارم 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

عزیزم شرایط زندگی هر کس متفاوته منم حقوق شوهرم ۵ و خورده با قسطها از اینم کمتر برامون میمونه شما که قسط و قرض و کرایه خونه ندارین خب بد نیست حقوقش برای ده روز فقط تشویقش کن اگه ماشین دارین مسافر کشی کنه به مادرشوهرت اهمیت نده قدیمیه سرش نمیشه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
چی بگم والا .خدا کمک کنه ب همه رزق و روزی فراوان بده.توی این تاپیک خوبی ک برام داشت فهمیدم ک من چقدر ...

ناشکری نیس به نظرم کلا شرایط جامعه الان جوری هست که هرچقدم درامدت بالا باشه با توجه به انتظارات کم میاری ولی همسر این خانم هیچ تلاشی نمیکنن به نظر من .کار نیس قبول دارم ولی اسنپ هست کارگری هس دستفروشی هست کار پشت میزی نیستش 

عزیزم اینجارو خیلی باور نداشته باش اینجا یا همه دکتر مهندسن یا بچه میلیادر اون ور آبی...اینجا هرچی بگی کسایی هستن ک بیان برعکسشو بگن..گلم تا الان زندگیتو کردی از این به بعدم با این تلاش و مدیریتی که شما داری مطمئنم از پسش برمیای...زیادم ب حرفای مادرشوهرت اهمیت نده هرچی گف بگو اره شما راس میگی..یه گوشتو در کن یکیو دروازه...با شوهرت حرف بزن باهم یه کاری راه بندازین یا کاردرمنزل بیار هم از شر حرفای مادرشوهر راحت میشی هم میشه اوقات فراغت هم خرج خودتو درمیاری 

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
بخدا من فقط ماهی 4تومن خرج خونس 3نفریم بدون پول گاز و برق و اینا هیچکدوم فقط خورد و خوراک

من ماه قبل برای اولین بار همه هزینه ها رو نوشتم، ۱۲ تومن که ثابت هست و میره برای قسط، ۱۰ تومن هزینه ماهانه شد، که تو اون ماه دندون پزشکی پسرم و چند تا آزمایش برای خودم هم پیش اومد، دقیق ۴.۵۰۰ هزینه موادغذایی بود بدون برنج و گوشت قرمز و ماهی، سه نفریم که شوهرم اغلب موارد ناهار خونه نیست شاید دو تا ناهار خونه باشه