روز ۱۳ ی فولیکول۲۰داشتم و همون شب ی دردای خفیفی داشتم تیر کشیدن تخمدانو ...روز ۱۴عصر دوتااچ سی جی زدم همون شب اقدام کردم و بخاطر مشغله ی کاری خودم و همسرم دیگه نشد رابطه داشته باشیم تا امروز که روز ۱۶هست از دیشب نصفه شب درد تخمدان داشتم و زیر دل درد امروزم ترشح کش دار خیلی نبود ولی داشتم گفتم شاید بخاطر تخمک گذاریه الان نگاه کردم لباس زیرمو دیدم ی لک خیلی کم و کم رنگ خون وترشح اومده بیرون این چی میتونه باشه؟من شنیدم لانه گزینی لک خون داره ولی ممکنه به این زودی ببینم؟اخه لقاح حداقل چند روز طول میکشه😕😐🤔و اینکه من یک بار اقدام کردمممکنه بعد از ۱روز و نصف هنوز اسپرم زنده باشه ؟؟؟لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه
لانه گزینی ده روز بعد تخمک گذاریه معمولا ، ۹۹ درصد هم لک نمیبینن انقد کمه
اسپرم حدود ۳ تا ۷ روز هم میتونه زنده بمونه
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره عزیزم ممکنه لک لانه گزینی باشه.. آن شاالله که مثبت میشه برات.. گلی منم سوال داشتم.. آمپول ...
هم میشه تو یه سرنگ زد هم جدا جدا
فرقی نداره
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️