2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی احساس نیس روش نمیشه ویکمم غرورداره وگرنه خیلی هم بااحساسع

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

من دو قسمت اخیرشو ندیدم 

مسعود بهوش اومد؟ برا مرگ پیمان کیو گرفتن؟

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

خودش هم یه مقدار کله شقی داره همزمان که میخواد زندگیشو نگه داره و همسرشو دوست داره ولی میخواد تنبیهش هم کنه و هنوز اخلاق شوهرشو نشناخته . بعلاوه این که از اعتماد شوهرش هم سو استفاده کرده هر چند که دلایلش منطقی بوده .پیمان بدبخت باید میمرد تا همه اینا ادم بشن 😶

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اوهوم😞

شانس خواهر

پیشونی نداره

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

ولی ب نظر من مهتاب کار بدی کرده ب شوهرش دروغ ب اون بزرگی گفته.شوهرشم یکم زیاده روی میکنه توی سردی.فقط من نمیدونم مهتاب ۵ سال جلوی بارداریشو گرفته این اخر ک دارن طلاق میگیرن یهو باردار شد خودشونم ک تو خونه سردن رابطه ندارن😂😂😂

من دو قسمت اخیرشو ندیدم  مسعود بهوش اومد؟ برا مرگ پیمان کیو گرفتن؟

فعلا صحنه جرم بازسازی کردن . خانواده حاج محمود رفتن تسلیت مراسم پیمان . وحید فهمید که کار مهران بوده پیمانو برده شکار چون همسایه روبروییشونه . مهران یه عابر به زنش داد و فرار کرد گفت با شکار دیدنم میرم یه مدت دنبالم نگرد .فعلا هر کی میرسه سر زن مهران اوار میشه که مهران کجاست. زن وحید زایمان زود رس کرد بچه اش تو دستگاهه . عقیل معتقده مسعود از قبل کمین گذاشته برا پیمان تو جنگل 😐 وکیلشون هم توی جلسه اول دادکاه همینو گفت . گفت از عمد زده . زنش هم دکتر عمل بوده میشه متهم ردیف دوم . قاضی هم برای مهتاب تقاضای وثیقه کرد با وثیقه ازاد بشه . مسعود تو زندان شکارچی که قسمت اول گرفته بود دید یارو گفت دنیا خیلی کوچیکه . مائده هم یه حالت غمدیده داره فعلا مسعودو مقصر میدونه نمیره بهش سر بزنه.

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اینارو بیخیال

ولی من فکر میکنم مسعود شلیک نکرده

حالا کیه نمیدونم

از بس فک کردم مردم😐

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]