2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا واسه چیزی انگیزه ای نداشته باشی نمیتونی تغییری کنی (:

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسید😃💢خداوند می بیند و می پوشاند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند .آنچه در فهم تو آید ،آن بود مفهوم تو... حالا که امضامو خوندی واسه حاجت دلم یه صلوات بفرست😚حدیث داریم اگر برای یه نفر دعا کنی خدا حاجت خودتو زودتر از اون میده🙃من کاربر ۵ ساله هستم ✌️فقط میتونم بگم سعی کنید تو تاپیک های منفی نرید چون روتون تاثیر میزاره😑و پر بازدیدش نکنید😒چون بعضیا فقط رمان مینویسن برای پر بازدید شدن😒😑تو تاپیک های پشم ریزون حتما تگم کنید😁تو تاپیک هاتون سعی میکنم بهترین راه حل پیشنهاد بدم🙏😌

اولین کار اینه بااااید روزی نیم ساعت حداقل پیاده روی کنی من دقیقا همین بودم تا تصمیم گرفتم درس شم از پیاده روی شروع کن اهنگ غمگین بزار کنار.

اگه امکانش هست باشگاه برو 

خودت روزی بیس دیقه ورزش کن اشپزی کن یچیزی درس کن واسه خودت .

ویتامین Eو قرص اهن حتما بخور 

ترجیحا پیاده رویت یا شب باشه یا صبح زود.

شب تا دیر وقت بیدار نمون

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

گوشی رو بزاری کنار درست میشه 

این گوشی نمیزاره کاراتو کنی 

و تنبل شد  من تا وقتی گوشی دستمه حت صبحونه نمیخورم 

وقتی میزارمش کنار کل کارای خونومو انجان میدم

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
همین الان یه کاغذ خودکار وردار بنویس روش میخوای چ کارا انجام بدی مثل یه برنامه بعد با اون برو جلو

بببن من ی برنامه ریختم اما احساس میکنم فراتر از توانایی هامه بعد توقع دارم انجام بدم 

نمیشه انجام بدم .خودمو سرزنش میکنم 😂😑🤲🏻🔪❤💔

بببن من ی برنامه ریختم اما احساس میکنم فراتر از توانایی هامه بعد توقع دارم انجام بدم  نمیشه ان ...

منم قبلنا این طوری میکردم بعد جلو نمیرفتم باهاش

چون بیش از حد خودم مینوشتم

باید در حد تواناییت باشه برنامه

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan