2777
2789
عنوان

من بااین خانواده شوهر چیکار کنم

507 بازدید | 37 پست

اصلا چشم دیدن زندگیه آروم مارو ندارن آخه از عروستون خوشتون نمیاد به پسرتون رحم کنید به خدا قسم تا حالا جز احترام و محبت براشون کم نزاشتم برای کادو ذادناشون برای اسباب کشیاشون مجالسشون خریداشون همه جا در خدمتشون بودم اما خیلی بی شعورن فقط می‌خوان زندگیه منو دچار تشویش کنن......جدیدا خواهر شوهرم مد کرده زنگ میزنه به شوهرم قطع می‌کنه بعد هرچی بهش زنگ میزنه یا جواب نمیده یا با صدای لرزون و کم صحبت می‌کنه شوهرم هی بهش میگه درست حرف بزن نگران میشم اما اهمیت نمیده یه روز درمیون انجام میده اینکارو یا مادرشوهرم زنگ میزنه بهش گریه می‌کنه ناله می‌کنه پستایه غمگین می‌زاره یا تصویری زنگ میزنن حرفایی که می‌دونن منو ناراحت می‌کنه میزنن......الان امروز مراسم سوم پسر خاله شوهرمه تو بهشت زهرا هر سه تاشون کرونا دارن توقع دارن ما بریم دنبالشون با ماشین ببزیمشون بهشت زهرا پدر شوهرمم مدام سیگار می‌کشه خب بابا بفهمین اگر ما بگیریم ازتون چطور دلتون میاد آخه...بچه ها خیلی کارا و رفتاراشون غیرعادیه چیکارشون کنم چه رفتاری کنم؟مادرشوهرم در حق من هیچ کاری نکرده توقع همه چیز از من داره منم دوماهی میشه باهاشون سرسنگین شدم بیشتر دارن حرص میدن بخدا مریضن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا هرکاری کنی براشون قدر نمیدونن فکرشون قدیمیه وای چه آدمایی هستن با شوهرت صحبت کن 

آخه همچین قدیمی هم نیستن پدرشوهر مادرشوهرم ۵۳سالشونه....کرم دارن ربطی به قدیمی بودن نداره این رفتارا

خدایا کی قراره نسل اصلاح شه. ینی میرسه نسل بعدی دیگه از مادر شوهر نرنجه؟😭😭😭😭😭😭😭😭

والا مادرشوهر باید عوض بشه که بگه عروسم یه آدمیه مثل دختر خودم...اونوقت همه چیز درست میشه

شوهرم بهشون گفت شماها نیاین میگه نه نمیشه میایم دور وایمیستیم.....اما اشکال نداره تو ماشین با ما باش ...

عجب ادمایی هستن

تو خودت تاکسی بگیر برو...بزار پسرش بره دنبال اونا بعد ب شوهرت بگو خونه نمیای تا کرونات خوب بشه

عجب ادمایی هستن تو خودت تاکسی بگیر برو...بزار پسرش بره دنبال اونا بعد ب شوهرت بگو خونه نمیای تا کرو ...

آخه شوهرمم حالیش نمیشه....البته بگما مادرشوهرم خوب بلده چجوری دلبری کنه که پسرش رو حرفاش حرف نزنه

آخه همچین قدیمی هم نیستن پدرشوهر مادرشوهرم ۵۳سالشونه....کرم دارن ربطی به قدیمی بودن نداره این رفتارا

ن کلا میگم چون من خانواده شوهرم اینجورن

بد اخلاق نیستم اما خوب قرارم نیست با همه خوب باشم...!