مامانا الان سه هفته هست بخاطر ی شوک عصبی که بهم دست داد تموم بدنم یهو ریخت بیرون و زخم و جوش و تاول زد .هروی هم دکتر رفتم فایده آنچنانی نداشت نوک سینه ام حوری زخم شد که ب بچه ام شیر میدادم خون میومد و گریه میکردم .الان بعد از دو هفته که با این زجر بهش شیر دادم از پرسشی قرص بروموکروپیتین دارم میخورم که شیرم خشک شه. از دیشب مث سنگ شده سینم داره میترکه .نمیتونم بدوشم یا ماساژ بدم چخاکی ب سر بریزم نکنه عفونت کنه و حالم ازینی که هست بدتر بشه .تو رو خدا تجربه اگه دارین بگین خاکی ب سر بریزم زودتر خشک بشه دو هفته هست فقط دارم زجر میکشم
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم زیر اب گرم دوش وایسا اروم ماساژ بده و کم کم بدوش اگه نه فردا برو دکتر عفونت میکنه خدای ...
آنقدر سخته دست زدن بهش که نگو اصلا نمیاد شیر که بدوشم .دکتر فقط چرک خشک کن داد و قرص بروموکروپیتین .نمیدونم عادیه این درد و سفتی یا نه دوباره برم دکتر .این سه هفته که مریض شدم همه اش دکترم خسته شدم دیگه
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄