2777
2789

مامانا الان سه هفته هست بخاطر ی شوک عصبی که بهم دست داد تموم بدنم یهو ریخت بیرون و زخم و جوش و تاول زد .هروی هم دکتر رفتم فایده آنچنانی نداشت نوک سینه ام حوری زخم شد که ب بچه ام شیر میدادم خون میومد و گریه میکردم .الان بعد از دو هفته که با این زجر بهش شیر دادم از پرسشی قرص بروموکروپیتین دارم میخورم که شیرم خشک شه. از دیشب مث سنگ شده سینم داره میترکه .نمیتونم بدوشم یا ماساژ بدم چخاکی ب سر بریزم نکنه عفونت کنه و حالم ازینی که هست بدتر بشه .تو رو خدا تجربه اگه دارین بگین خاکی ب سر بریزم زودتر خشک بشه دو هفته هست فقط دارم زجر میکشم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

زیر اب گرم دوش وایسا اروم ماساژ بده و کم کم بدوش

اگه نه فردا برو دکتر عفونت میکنه خدای نکرده

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یا باید شیر بدی ک تخلیه شه.  یا مرتب کمپرس کنی ‌و زیر دوش بگیریش

دیشب تا صبح برگ کلم خنک گذاشتم اما دردش کم نشده بیشترین شده. دکتر گفت اصلا ندوش وگرنه خشک نمیشه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
سلام عزیزم زیر اب گرم دوش وایسا اروم ماساژ بده و کم کم بدوش اگه نه فردا برو دکتر عفونت میکنه خدای ...

آنقدر سخته دست زدن بهش که نگو اصلا نمیاد شیر که بدوشم .دکتر فقط چرک خشک کن داد و قرص بروموکروپیتین .نمی‌دونم عادیه این درد و سفتی یا نه دوباره برم دکتر .این سه هفته که مریض شدم همه اش دکترم خسته شدم دیگه 

بچه را از شیر گرفتی؟

آره .هفده ماهشه الهی بمیرم میبینمش غصه ام میگیره .شیری که براش گریه می‌کنه رو مجبورم خشک بشه .چون دو هفته فقط با زجر بهش شیر دادم از بس سینم زخم بود 

یا باید شیر بدی ک تخلیه شه.  یا مرتب کمپرس کنی ‌و زیر دوش بگیریش

کمپرس سرد منظورته؟ دیشب دوست گرفتم باز میگن دوش آب گرم بیشتر تحریک می‌کنه تا شیر تولید بشه 

آنقدر سخته دست زدن بهش که نگو اصلا نمیاد شیر که بدوشم .دکتر فقط چرک خشک کن داد و قرص بروموکروپیتین . ...

عزیزم

حق داری منم یبار احتباس شیر داشتم واقعا جیغم درمیومد 

ولی از شیر گرفتن یهویی نمیشه

باید کم کم بدوشی بریزی دور که جمع نشه و خودش خشک بده

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
عزیزم حق داری منم یبار احتباس شیر داشتم واقعا جیغم درمیومد  ولی از شیر گرفتن یهویی نمیشه بای ...

آخه سینم خیلی زخمه و نمیتونم شیر دوش هم بزنم . نمی‌دونم چ خاکی ب سرم بریزم 

آره .هفده ماهشه الهی بمیرم میبینمش غصه ام میگیره .شیری که براش گریه می‌کنه رو مجبورم خشک بشه .چون دو ...

ببین بروید میگه سه مرحله سخت انسان تو زندگیش تجربه میکنه 

تولد از شیر گرفتن مرگ 

حتما این مرحله را به خوبی و خوشی و تخصصی انجام بده 

از مشاور کمک بگیر 

من فقط میتونم بگم اگر از شیر کامل گرفتیش با عشق و بازی و محبت جبرانش کن 

از ترس سینه ات سنگ شده شیرت رو بدوش بریز بیرون نده به بچه بخوره .و الان عکس می‌زارم برای زیاد شدن شی ...

شیرم که نمی‌خوام زیاد بشه می‌خوام خشک بشه 

ببین بروید میگه سه مرحله سخت انسان تو زندگیش تجربه میکنه  تولد از شیر گرفتن مرگ  حتما ای ...

ممنون عزیزم دعام کن فقط