2821
2789
عنوان

دعا برای جوان کرونایی

131 بازدید | 14 پست

پسر خاله من همه‌ش ۴۵ سالشه. زن جوون و دو تا بچه کوچیک داره.😢

کرونا گرفت و به درمانا جواب نداد. حالا بردنش آی‌سی‌یو و اینتوبه کردنش. حالش اصلا خوب نیست.😔😭

می‌شه خواهش کنم هر کسی این پست رو دید یه حمد برای شفاش بخونه و برای نجاتش انرژی مثبت بفرسته؟ 

می‌شه لطفا کامنت بذارید که تاپیک بالا بمونه و دیده بشه؟ دیگه امیدی نداریم جز دعا و انرژی مثبت برای نجاتش🤲

امیدوارم تنتون همیشه سالم باشه و هیچوقت گرفتار چنین شرایطی نشین.😔🙏

برای حسرت یه زندگی معمولی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوندم

ان شا الله شفا پیدا کنه🤲

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

میشه بگی چه علائمی داشت؟

هیچی! فقط سردرد🙁

تا چند روز فقط سردرد داشته بعد از چند روز آبریزش بینی هم اضافه می‌شه. بعد از حدود یه هفته درمان توی خونه یهو نفس کشیدنش سخت می‌شه و می‌رن بیمارستان می‌گن هفتاد درصد ریه‌ت درگیره! 😢

حالا هم بعد از دو هفته بستری توی آی سی یو کل ریه‌ش درگیر شده.

خدا همه‌ی مریضا رو شفا بده برای مادر و پدر منم دعا کنید  به حق امام حسین خدا شفا بده الهی

آمین...انشاله پدر و مادرتون سال‌های سال به شادی و سلامتی کنارتون باشن و سایه‌شون بالای سرتون باشه. براشون حمد شفا خوندم.💕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز