2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 93 پست

سلام آبجی گلم 💐

تولدتون خیلی خیلی مبارک باشه 

سختی ها و مشکلات تو زندگی همه هست توکلتون به خدا باشه، و سعی کنید تا جایی که میشه تو زندگی قوی باشید

یادتون باشه شما تنها نیستید، خدا با شماست

با خدا رفیق باشید، راز و نیاز کردن با خدا خیلی لذت بخشه. 

بازم تولدتون مبارک

انشالله همیشه سلامت و تندرست باشید

یا علی 🌹. 

قربون دلت بشن‌ ک انقد اذیت میشی🥺🥺🥺غصه نخور اجی خواستن جمع کن اگه خطایی‌ کرد گوششو‌ بپیچون‌ همه مر ...

دیگ نا ندارم خواهری ازدواج دوممه حال بحث و اینا برام نمونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ نا ندارم خواهری ازدواج دوممه حال بحث و اینا برام نمونده

الهی🥺🥺🥺خدا خودش بهت رحم کنه اجی 

منم دوسال زجر کشیدم‌ مثل حال الان تو نا ندارم واسه بحث با کوچک ترین موضوع میشینم‌ ساعت ها گریه میکنم خیلی ضعیف شدم😞اجی ولی بازم حواست باشه نزاری فکر کنه چون ازدواج دومته‌ دیگه ترس از جدایی و تنها شدن داری ک اگر اینطور بشه هرکار دلش بخواد میکنه 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

تولدت  مبارک عزیزم

منم  شهر غریبم   از خانوادم  هم  ۲۴ ساعت  فاصله  دارم

منم  عید سال  بعد از   سه سال   رفتم دیدن  خانواده م

عزیزم  تولد منم هیچ کس یادش  نیست

حق  داری   منم  پارسال  تولدم  بود  به  خواهرم  گفتم  چرا تولدم  یادت  نبوود

منم تولدمو  جار میزنم  ولی  هیچ  کس برام  کاری نمیکنه  حتی شوهرم

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
الهی🥺🥺🥺خدا خودش بهت رحم کنه اجی  منم دوسال زجر کشیدم‌ مثل حال الان تو نا ندارم واسه بحث با ...

میدونه ک هرکاری بکنه من دیگ طلاق نمیگیرم حالم ازش بهم میخوره امیدم ب بچمه دعاکنین سلامت بغلش کنم

تولدت  مبارک عزیزم منم  شهر غریبم   از خانوادم  هم  ۲۴ ساعت  فاصله ...

بخاطر دروغش دلم شکست بارها خیانت کرده میدونم ک بازم میکنه ازدواج دوممه نینی هم دارم نمیدونم چیکار کنم

میدونه ک هرکاری بکنه من دیگ طلاق نمیگیرم حالم ازش بهم میخوره امیدم ب بچمه دعاکنین سلامت بغلش کنم

انشاالله ک نی نی کوچولوت‌ صحیح و سلامت میاد تو بغلت🙈🌹🌹🌹❤❤❤ بعدش میخوا چکار کنی ؟یعنی میخوای باهاش بسازی؟🥺

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

چه دروغی گفت میتونی بگی ؟؟با هم اختلاف دارین؟؟؟ تو هر زندگی دعوا هست

تا ساعت ۱۱ خونه نیومد من از ده و نیم زنگ زدم تا ۱۱ و ۱۰ دقیقه اشغال بود بعد اون اومد گفتم باکی حرف میزدی گفت دوستم گوشیشو چک کردم دیدم شماره ای ک باهاش حرف زده رو پاک کرده گفتم راستشو بگو من خر نیستم گفت هرطور دوس داری فک کن ناراحتی برو خونه بابات

انشاالله ک نی نی کوچولوت‌ صحیح و سلامت میاد تو بغلت🙈🌹🌹🌹❤❤❤ بعدش میخوا چکار کنی ؟یعنی میخوای باها ...

ولش میکنم ب حال خودش زندگیمو میکنم با بچم ادم ضعیفی نیستم

ولش میکنم ب حال خودش زندگیمو میکنم با بچم ادم ضعیفی نیستم

خب چرا طلاق نمیگیری؟نمیخوام اسم جدایی بیارم‌ ولی مگه گناه تو چی بوده🥺🥺ک هرکار دلشه میکنه

تولدتتتت مبارک اهنگ میزاشتی دوستتودعوت میکردی یاتنهایی شیرینی درس میکردی  شوهر چ اهمیتی دارع ...

هیچ دوستی ندارم همسایه هامم همه اشون ی مشت اشغالن ک فقط فضولی بلدن