2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 93 پست

تولدت مبارک باشه گلی😍😍😍❤حالتو درک میکنم منم شوهرم سربازه‌ انقدر ک به من میگه کمک مامانم کن‌ حواسشو‌ داشته‌ باش متقابلا‌ به مامانش‌ نمیگه‌ حتی واسه اینکه خونه بابام رفتم  بهم کلی حرف زد و سریع بعدش زنگ زد به مامانش گفت بهش گفتم نرو ک بمونه کمک تو بخدا انقدر دلم گرفته ک تگو ولی چه کنم چه کنم ک شوهرم منو مهم نمیدونه 🥺🥺🥺

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک گلم 

منم خستم درک میکنم وقتی کسیو نداشته باشی 

🙃من دخترم 🙂مَن از نَســــل لِـــــیلی اممَن از جِنـــس شــــیرینَم    غرورم زندگیه منه  تونخ ما نباش جر میخوری  ʕ´•ᴥ•`ʔ  
تولدت مبارک عزیزم  تولد من هیجکس یادش نمبشه اما من از شب قبلش به همه جار میزنم چون این زمانه م ...

منم از یه هفته قبل تولد هزاران پست هزاربار به شوهرم میگم تولدمه ها فلان روز خخخخ تا یادش نره یه بار یادش رفت هی بهش میگفتم امروز چه روزیه بیچاره نگاه لباسام میکرد میگفت لباس خریدی ارایشگاه رفتی یادس نمیومد انقدر الان دغدغه زیاد شده 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

تولدت کلی مبارک باشه ما رو که داری پس نگو برای کسی مهم نیستی برای ما مهمی صبخ پاشو یک کیک بپز برای خودت اهنگ بزار شادی کن مخصوصا به خاطر اون نی نی دلت که خدا بهت نگاه کردو بهترین هدیه یعتی مادرشدن رو بهت داد

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
میدونم چی میگی شوهرمن ی خائنه داره شک جونمو میخوره

قربون دلت بشن‌ ک انقد اذیت میشی🥺🥺🥺غصه نخور اجی خواستن جمع کن اگه خطایی‌ کرد گوششو‌ بپیچون‌ همه مردا اولش میگن برو خونه بابات و از این حرفا اما وقتی بی سر و صدا با قانون اومدی گوششونو‌ پیچوندی به غلط کردن میوفتن

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

تولدت کلی مبارک باشه ما رو که داری پس نگو برای کسی مهم نیستی برای ما مهمی صبخ پاشو یک کیک بپز برای خ ...

اره خداروشکر ازخدا هدیه امو گرفتم گلم ایشاله قسمت همه ی منتظرا