2777
2789
عنوان

اینکه شوهرم بره عشقش رو عقد کنه کاش دروغ بود ..

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرسی لطف داری. آخه من اونقدر قوی نیستم که بعد اینکه رفت دوباره برگرده بتونم بمونم همینحوریش هم ...

منم باشم بعد اینکه عشقو حالشو کرد نمیخوامش ب فکر مورد بعدی باش فقط عجله نکن با ی ادم ک عاشقته ازدواج کن

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است

واقعا ناراحت شدم الان کنار هم نمیخوابید نمی‌دونم منظورم اینه تنوع بده لباس لختی بپوش تو خونه آرایش کن تو خونه از خودت عکس بیر بگو میفرستم به دوستم بزار حسودیش بشه غیر ممکنه دلش آب نشه با لباس رنگی و لختی میخوام اون دختره از زندگیت کمشه

منم باشم بعد اینکه عشقو حالشو کرد نمیخوامش ب فکر مورد بعدی باش فقط عجله نکن با ی ادم ک عاشقته ازدواج ...

اره همین فکرو دارم  چون من عاشقی نکردم میگم حتما خدا برام کنار گذاشته 😊ب این امید زندم 

من اذربایجان غربی پیرانشهر ،اونوقت مهریه من 70مثقال طلاست وسلام😒😒😒واسه همین اونطوری گفتم

نه گلم من از روسکه گفتم عرفش ۱۱۴تاس منم ازکف قیمت شروع کردم😂ازیک میلیاردو دویست به بالا مال اسی سه میلیاردم میزنه بالا عشق وحاله،😂😂اینجورمیگم نه اینکه پول مهمه چون شوهرش ارزش غصه خوردن ونداره اینم بره پی خوشگذرونیش ...فداسرت گلم دلت شاد باشه مهریه چیه

واقعا ناراحت شدم الان کنار هم نمیخوابید نمی‌دونم منظورم اینه تنوع بده لباس لختی بپوش تو خونه آرایش ک ...

فاز عاشقی داره .چشاش پر اشکه میگه دلم رو شکستن حرف نمی‌زنم ک مبدونم چیزایی میگه که تا ته می‌سوزم......

بازم ب مهریه امید ندارم آخه ندیدم کسی بگیره مخصوصا اینا فکنم قطره قطره بچکونن

نه باید کتبی بنویسه تو دادگاهم بگه میخواد زن بگیره توام شرطت این باشه تامهرتو کامل نده طلاق نمیگیری چون اون مشکل داره نه تو ...درضمن مگه نگفتی گفته میخواد ازصفرشروع کنه ومهرتو کامل میده

نه گلم من از روسکه گفتم عرفش ۱۱۴تاس منم ازکف قیمت شروع کردم😂ازیک میلیاردو دویست به بالا مال اسی سه ...

این مهریه امید زنهاست😊😊😊😊

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است
فاز عاشقی داره .چشاش پر اشکه میگه دلم رو شکستن حرف نمی‌زنم ک مبدونم چیزایی میگه که تا ته می‌سوزم.... ...

گورتنش تو ام بگو من خوشگلم جوونم لیاقتمونداشتی مطمعا باش آینده من ازتو روشن تره 

نه باید کتبی بنویسه تو دادگاهم بگه میخواد زن بگیره توام شرطت این باشه تامهرتو کامل نده طلاق نمیگیری ...

اره گفت هر چی ک دارم مال تو !!اما امکان اینکه اذیتم کنه خیلی زیاده هنوز هیچ اقدامی نکردم . حالا ک میگین تو دادگاه ثبت میشه خیالم راحت شد 

گورتنش تو ام بگو من خوشگلم جوونم لیاقتمونداشتی مطمعا باش آینده من ازتو روشن تره 

زیاد گفتم خودش هم میگ اگه اون آدم نبود تو هیچ ایرادی نداری .مقصر خونوادم هستن مقصر خودمم که گول قیافشو خوردم