2777
2789
عنوان

اینکه شوهرم بره عشقش رو عقد کنه کاش دروغ بود ..

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 108 پست

اسی چقدر خوشگلی حتی ارایشم نداری تازی ایم دخترو میدونی چیه

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من یکی رو میشناسم از اشناهامون بخدا راست میگم پسره بخاطر دوست دخترش خودکشی کرد زنش آنقدر بهش محبت اصلا دعوا و قهر نکرد الان پسره سر زندگیشه الآنم میگه بچه بودم یه غلطی کردم زنم دنیامه

اهوم بار ها بهش گفتم ی ماشین بنداز زیر پام !ساعت اپل واچ ی آیفون . من از کسی چیزی کم ندارم .‌...

من ک عاشقت شدم شوهرت کوره این همه لطافت وزیبایی رو نمیبینه. تو دوسش داری؟ من یک عدد حس ششمی بهت میگم این عشق شوهرت بعد ازدواج باهاش فرو کش میکنه میفته دنبال خودت 😊😊😊

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است
ولی من یکی رو میشناسم از اشناهامون بخدا راست میگم پسره بخاطر دوست دخترش خودکشی کرد زنش آنقدر بهش محب ...

من ی مدت بهش رسیدم باهاش عالی بودم سعی کردم بروز ندم ولی میدونی نهایت بهم گفت توام عین مادرمی اصلا خود مادرمی  حتی گفت منو با دعا نگه داشتی 

من ک عاشقت شدم شوهرت کوره این همه لطافت وزیبایی رو نمیبینه. تو دوسش داری؟ من یک عدد حس ششمی بهت میگم ...

عزیزم مرسی لطف داری. آخه من اونقدر قوی نیستم که بعد اینکه رفت دوباره برگرده بتونم بمونم همینحوریش هم دلم سرده  یعنی از زنوشوهری افتادیم...

خوب چه بهتر شما کجایی ؟حالا دیدی بامهریه کامل میشه چه خوب زندگی کرد

من اذربایجان غربی پیرانشهر ،اونوقت مهریه من 70مثقال طلاست وسلام😒😒😒واسه همین اونطوری گفتم

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است