2777
2789
عنوان

وای من چمهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 20 پست
از گوشی هم هست گوشی مغزو فعال نگه میداره گوشیو بذار کنار یچیزی بخور

د خب اخه یچی خوردم گوشیو گذاشتم کنار گفتم خب بسه دیگه 

نیم ساعت این پهلو اون پهلو شدم یهو گوشیم گفت دیلینگ

گفتم یه لحظه فقطططط یه لحظه ببینم کیه 

اون یه لحظه شد یه ساعت  

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
وای چه شبایی که برا امتحان پایان ترم بیدار نموندم😂... اون شبای کوفتی یادم اومد اصلا غلط بکنم خواب ...

😂❤️

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا قراره برم ازمایش خون بدم مامانم مبگه نخوابی اونجا از ضعف غش میکنی واقعو غش میکنم اگه نخوابم؟😂

فک نکنم بابا ولی در کل بستگی ب خودتم داره ممکنه کم بیاری من ک بیدار بمونم راحت ترم چون از خواب بیدار میشم انگیزه قتل دارم

پس گوشیتو بخوابون بعد خودت بخواب😂😂😂

😂😂

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی