2777
2789
عنوان

کرم پودر لورال یا بورژوا

1448 بازدید | 7 پست

دوستان پوستم خیلی داغون نیست، جای جوش چندان نداره ولی یه مقدار منافذ باز داره کمی، چندتا دونه هم جوش زیرپوستی ریز میزنه اغلب. ولی اگه کرمی بزنم که برای پوستهای چرب هست مثل گچ میشه و پوستم خشک میشه و میسوزه

حالا با چیزایی که توی نی نی سایت خوندم به این نتیجه برسیدم که یا اینفالیبل شیشه ای لورال بگیرم، یا هلثی میکس بورژوا.
کدومش برای پوست من مناسب تره.
دوست ندارم خیلی سنگین باشه، از این کرم ها دوست دارم که بعضیها یه لایه ی نازک و یکدست میزنن روی صورتشون و خیلی خوشگله و خشک گچی هم به نظر نمیاد ولی خیلییییی براق هم نیست.
میخوام توی خط خنده ی صورت هم نره یا تابلوش کنه
چی بگیرم؟ کدوماشو داشتین؟ راضی بودین؟

من فلور مار داشتم هم پوشش دهیش خوبه هم جوش نمیزنه آدم 

برای پوست من هم خوبه؟ معمولیه پوستم ولی با کرمهایی که برای پوست خشک هستن جوش ریز میزنه و با کرمهایی که برای پوست چرب هستن میسوزه.

کدوم مدلش رو داشتید؟ توی دیجی کالا زدم چند مدل داره انگار. شیشه ای در سفید، شیشه ای در سیاه، تیوپی سیاه، تیوپی بنفش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پوست من هم خوبه؟ معمولیه پوستم ولی با کرمهایی که برای پوست خشک هستن جوش ریز میزنه و با کرمهایی ...

من پوستم چرب هست و لک و منافذ داره من از شیشه درب مشکی matاستفاده میکنم شماره ۳۰۶ فکر کنم که برای پوست روشن هست پوست رو مخملی میکنه و عرق نمیکنه پوست 

من 3 سالی هست فقط بورژوا میزنم خیلی سبکه اگه بخوی کاورش طبیعی باشه کم بزنید هم عالی میشه رو پوست از سین دخت هم بخرین که اصل باشه چون خودم همیشه ازینجا میگیرم و خیلییی راضیم 

من 3 سالی هست فقط بورژوا میزنم خیلی سبکه اگه بخوی کاورش طبیعی باشه کم بزنید هم عالی میشه رو پوست از ...

سلام ممنون   شما پوستتون خشکه؟ من پوستم خشکه برای منم خوبه؟ چه مدلیش رو میزنین؟