2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا یه توضیح بدین من اصلا نمیدونم چی هست چارتیمم ارز ممنون

تشریف میبرین سایت اسم ارزی رو که میخواین در قسمت سرچ میزنیین که قیمت و چارت و اخبارش رو میشه انتخاب کنید...قسمت پایین Forecast  رو انتخاب کنید پیش بینی قیمته در سالهای اینده مثل عکس زیر که در مورد ecash

سلام عزیزم اگه حرفه ای آشنا به این بازارها نیستی خواهشا واردش نشو حتی اگه پول بادآورده هست

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت خوب من میخوام 5تومن بجای اینکه بزارم توبانک1ساله بزارم وارد ارز دیجیتال کنم

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت خوب من میخوام 5تومن بجای اینکه بزارم توبانک1ساله بزارم وارد ارز دیجیتا ...

گلم اگه نظر من را میخوای میگم چون قوانین بازار ارزدیجیتال را کامل آشنایی نداری واردش نشو یا نهایت 1 میلیون تومان

من خودم نصف سرمایه ای که واسه سرمایه گذاری دارم تو بورس هست و 40 درصد فارکس و 5 درصد آتی و 5 درصد هم ارز دیجیتال

حالا هرطور خودت صلاح می دونی عزیزم

گلم اگه نظر من را میخوای میگم چون قوانین بازار ارزدیجیتال را کامل آشنایی نداری واردش نشو یا نهایت 1 ...

اها ممنون از راهنماییت عزیزم میدونی دراصل شوهرم میخواد سرمایه گذاری کنه میگه همکاراش راهنماییش میکنن. منم بهش میگم توکه یاد نداری چی به چیه پولت نسوزه میگه نه همکارام گفتن خوبه گفتن الان بزار1سال دیگه بردار حالا نمیدونم والا همون5تومنم میسوزه یا سود میکنه 

اها ممنون از راهنماییت عزیزم میدونی دراصل شوهرم میخواد سرمایه گذاری کنه میگه همکاراش راهنماییش میکنن ...

خواهش میکنم عزیز دلم

سرمایه گذاری روی طلا هم همیشه همراه با سود بوده مخصوصا اینکه الان انتظار تورمی هم بالاست و شاهد رشد دلار هستیم متاسفانه

موفق باشی گل بانو

خواهش میکنم عزیز دلم سرمایه گذاری روی طلا هم همیشه همراه با سود بوده مخصوصا اینکه الان انتظار تورمی ...

بله درست میگین

خیلی ممنون عزیزمممم💋💋💋❤ان شاالله شماهم موفق باشید