2777
2789
عنوان

روانشناس خوب در تبریز

2520 بازدید | 18 پست

سلام دوستان تبریزی لطفا هر کی میشناسه بهم یه روانشناس خوووب معرفی کنه، انقدر دلم از زندگی و شانسم پره که فقط میخوام یکی باشه که بدون اینکه حرفامو به کسی بگه بشینه با حوصله به درددلام گوش کنه، به بدبختیام، بدشانسیم، یه روانشناسی باشه که واقعا خوش اخلاق و کاربلد باشه،بتونم پیشش یه دل سیر گریه کنم و اونم بلد باشه آرومم کنه تا حدودی البته چون این دل من تا عمر دارم بی قرار میمونه و انقدر درد کشیده که فکر نمیکنم به این راحتیا حالش خوب شه، توروخدا اگه میشناسین معرفی کنین😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا حتما باید تبریز باشه؟ برو از اسنپ دکتر یه خوبشو پیدا کن زنگ بزن . مال شهر دیگه هم باشه بهتر. نمیشناسه تو رو . اینقدم مردم تعریف کردن. من خودم زنگ نزدم البته تا الان 

یه خانم مستقل و قوی 
حالا حتما باید تبریز باشه؟ برو از اسنپ دکتر یه خوبشو پیدا کن زنگ بزن . مال شهر دیگه هم باشه بهتر. نم ...

اونا هرموقع تونستن تماس میگیرن منم موقعیت اینو ندارم هرلحظه جواب بدم

میشه شماره و اسمشو بگی اگه تبریز پیدا نکردم به اون زنگ بزنم

کلینیک ارگانیک مایندد

دکترچاوشی

بگومشاورآقامیخام

من مشاورم سروش کلهری هست،منبع آرامشه این آقاواسم،یه جمله میگم یه سال زندگی منوبرام تعریف میکنه

مگه شما حامله نیستی فکر کنم یکم افسردگیه حاملگی گرفتی

نه بچم نزدیک دوسالشه دوماهی میشه مریض شده از زمین و زمان بریدم چون تو زندگیم کم مشکلات نداشتم الانم خدا دقیقادست گذاشته رو نقطه ضعفم، رو جگر گوشم دیگه تحمل این فشارو ندارم، مطمئنم اگه پسرم خوب نشه یه بلایی سر خودم میارم چون اصلااااا طاقت این مشکلو ندارم دیگه..