2777
2789

اماشوهرم ی تبریک نگفت کرونا گرفتیم تازه خوب شدیم خودم حالم بدبود نمیتونسم روپام وایسم همش ب شوهرم میرسیدم اونوقت امروز انقد گریه کردم التماسش کردم گفتم تبریک ک نگفتی کادو ک نخریدی حداقل میبردیم ی تاب میدادیم بیرون دلم پوسید‌۱ماه توخونم من داشتم اشک‌میریختم اون‌میخندیدبهم خیلی دلم شکست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما میخواد غافلگیرت کنه 

ن بابا هیچوقت نشده‌برا تولد‌روز زن سالگرد تبریک‌بگه کادویگیره  اما روز زن ومرد ک‌میشه بایدبره خونه پدرمادرش براشون‌کادوبگیره تبریک‌ بگه سربزنه اما ب من ن‌ تبریک میگه ن کادویی ن چیزی تازه دعوامون میشه کتکم میخوزم

تبریک چی فورا فاز بر میدارتون پس باید به خودشم تبریک بگه.سالگرد چیه . خیلی شاهکار کردیم با این شوه ...

میخوام تبریکش بخوره تو سرش التماسش کردم ببرم‌بیرون تو ماشین ی تابم‌ بده ی مغازه هس نزدیک خونمون لوازم تزیینی براخونه داره گفتم ببرم تواین مغازه نبرد عوضی

این از اون شوهراس که زن مستقل میبینه آب از لب و لوچه ش میریزه تو خودتو قوی و مستقل کن اصلا وابستگی نداشته باش ببین چجوری میوفته دنبالت که خوشحالت کنه

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑