2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته گریه کردم سالگردازدواجمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 93 پست

زندگیت را برای این چیزا تلخ نکن مهم اینه در کنار هم هستید و خدا را شکر کرونا را گذروندید برادرم چند روز بیمارستانه زنش شده اسفند رو آتیش بمیرم واسشون😔

قدر این لحظه ها را بدون🌹

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی منم دلم شکست ، نگران نباش خودتو عشقه - من خیلی وقته از همسرم انتظاری ندارم  راستش بخای به ...

کاش منم ب این مرحله تو برسم خیلی بی چشم و رو حالم ازش بهم میخوره دلم میخواد یااون‌بمیره یا من‌بمیرم

زندگیت را برای این چیزا تلخ نکن مهم اینه در کنار هم هستید و خدا را شکر کرونا را گذروندید برادرم چند ...

الهی زود سلامتی شون بدست بیارن به حق فاطمه ی زهرا 

میگم واکسن نزده بودن ?

الهی زود سلامتی شون بدست بیارن به حق فاطمه ی زهرا  میگم واکسن نزده بودن ?

چرا زنش زده بود سینوفارم ولی تا دم مرگ رفتن 

برادرم هم از خانمش گرفته 50درصد درگیری ریه داره براش دعا کنید 

خیلی حالش بد شده😔

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
این از اون شوهراس که زن مستقل میبینه آب از لب و لوچه ش میریزه تو خودتو قوی و مستقل کن اصلا وابستگی ن ...

مگ میذاره من مستقل بشم نمیذاره برم بیرون تنها نمیذاره هیچ کاری کنم ک مستقل بشم و التماس اونو نکنم

چرا زنش زده بود سینوفارم ولی تا دم مرگ رفتن  برادرم هم از خانمش گرفته 50درصد درگیری ریه داره ب ...

خداشفاش بده من خودم مردم و زنده شدم روحم ازبدنم جداشد رفت توسقف خونمون دوباره برگشت ب بدنم همشب خدت میگم چرا همون روز نکشتیم‌راحتم‌کنی ازدست این‌‌مردو این‌زندگی