2777
2789
عنوان

کدوم شوهر؟ +نظرسنجی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 47 پست
عزیزم سفارشات گزینه یکمون بالاست اگه موند حتمااا😐😄

باشه میسی 😍

😅😅😆

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولي خوب نيست در طولاني مدت اذيت ميشي بخاطر خمين ك ميره تو لاك خودش هر روز بي دليل اگه باشه دومي هم ...

اره درسته 

ولی اینکه مهربونه و میخندونه شاید اون خصلتشو هم جبران کنه 

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
باشه میسی 😍 😅😅😆

خواهش خوش خنده خانمممم😄❤

ان شاءالله یه اقای خوشتیپ و  مهربون و پر جذبه و عاشق نصیبت بشه😍

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

😍😅😅 عشقتون پایدار ❤❤

مرسی عزیزم😍😍😆

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خواهش خوش خنده خانمممم😄❤ ان شاءالله یه اقای خوشتیپ و  مهربون و پر جذبه و عاشق نصیبت بشه😍

مرسی عزیز دلم 😍😍😍

برای تو هم همینطور 😘❤❤

مرسی عزیز دلم 😍😍😍 برای تو هم همینطور 😘❤❤

ای جااانم منم ممنون 😀❤😙

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

نه عزیزم این چ حرفیه کلی خندیدم😂💙 بارتون ترخیص کنید زودتر موجود کنید😂

حتمااا اگه موند بهتون میگم سفارشاتتتتتت خیلی بالاست برای گزینه یک😌😄

اولي خوب نيست در طولاني مدت اذيت ميشي بخاطر خمين ك ميره تو لاك خودش هر روز بي دليل اگه باشه دومي هم ...

همه که اینطور نیستن 😊😆

شوهر من اولیه ولی اصلا تو خودش نمیره مگه اینکه آخر ماه پول کم بیاره چون داره خونمونو درست می‌کنه و بنایی هم خیلی سخته😞

وگرنه خیلی بانمکه وقتی میاد خونمون خاله و داییامم میان که شوهرم و ببینن😂😂

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ان شاءالله روزیه شما هم بشه... اون میخواد همش بپره و شیطونی کنه،من دوست دارم بشینم آروم باشم

مرسی ❤

آخیی عزیزم 😍❤

همه که اینطور نیستن 😊😆 شوهر من اولیه ولی اصلا تو خودش نمیره مگه اینکه آخر ماه پول کم بیاره چون دا ...

من در مورد اوني ك استارتر نوشته گفتم خوب نيست 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نه جبران نميكنه فقط واسه دوستي خوبه نه زندگي مشترك

اره درست میگی 

هعی 🥲