2777
2789
عنوان

گروه خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاAمیشه یاOالبته اگه مثل من متفاوت درنیاد😂

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

جدی؟پس چیزایی که به ما یاد دادن الکیه

نه عزیزم ژنتیک خیلی پیچیده است
مثلاً من خودم کلی در تعجبم من و همسرم هر دو چشم قهوه ای هستیم اما برعکس علم ژنتیک که میگه احتمال رنگی شدن چشم دو درصده و رنگ قهوه ای غالبه پسره من کاملاً بلوند و چشم آبیه

تو خیابون انقدر با نگاه متعجب مردم روبرو میشیم که نگو تازه جدیداً با توجه به بیماریه من که میگفتن باردار نمیشی یه عده از اقوام حرف درآوردن که ما سرپرستی این بچه رو قبول کردیم

😬😢

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
نه عزیزم ژنتیک خیلی پیچیده است مثلاً من خودم کلی در تعجبم من و همسرم هر دو چشم قهوه ای هست ...

این فرق میکنه عزیزم اینل صفاتی هستن که ممکنه از چندین نسل قبل به ارث برسن مثل چال گونه مثل رنگمو مثل رنگ پوست , و خیلی چیزای دیگه , اما گروه خونی فقط و فقط ترکیب گروه خونی پدرو مادره و در مورد ایشون یا باید A باشه یا B مگر اینکه گروه خونی خودشیا پدرو مادرش رو اشتباه متوجه شده باشه

این فرق میکنه عزیزم اینل صفاتی هستن که ممکنه از چندین نسل قبل به ارث برسن مثل چال گونه مثل رنگمو مثل ...

نه نه پدر و مادرم آزمایش دادن تو گواهینامشونم هست...حالا یا اینا اشتباه کردن یا آزمایشگاهی که پدرم آزمایش داده یاهم از پرورشگاه اومدم😂😂😂

این فرق میکنه عزیزم اینل صفاتی هستن که ممکنه از چندین نسل قبل به ارث برسن مثل چال گونه مثل رنگمو مثل ...

خب الان با این تفاسیر من خودمم شک کردم چون گروه خونی پسرم o+
دقیقاً شبیه استارتر🤔

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
خب الان با این تفاسیر من خودمم شک کردم چون گروه خونی پسرم o+ دقیقاً شبیه استارتر🤔

ببینین عکس اپلود کردم طبق اون که خیلیم مهمه،مربع پانت میگن بهش،باید آ بشم یا ب ،حالا این اُ از کجا اومده درک نمیکنم😂

خب خودتون و همسرتون چیه ؟

من O+ همسرم AB

ببینین عکس اپلود کردم طبق اون که خیلیم مهمه،مربع پانت میگن بهش،باید آ بشم یا ب ،حالا این اُ از کجا ا ...

الان منم به چالش کشیدی عزیزم😁😁😁