2777
2789
عنوان

واکسن سینوفارم بدون حتی تب!؟

290 بازدید | 40 پست

داداشم دیروز دوز اول واکسنو زده اصلا هیچ علامتی نداره ، حتی جای تزریق درد نمیکنه 😳

مگه میشه !؟ 

حالا من وقتی زدم تا چند روز حالم خوب نبود 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه به نظرتون ؟ بعد اون واکسن اثر داره براش ؟

بابای منم زد انگار نه انگار واکسن زده فقط یکم بیحال بود

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مردا کلا به درد و مریضی بیخیال هستن ،من و شوهرم با هم کرونا گرفتیم من از شدت استرس مدام حالم بد بود و افتاده بودم یه گوشه اما شوهرم عین خیالش نبود بعدا فهمیدیم درگیریه ریه ی اون خیلی بیشتر از من بوده🥴

مردا کلا به درد و مریضی بیخیال هستن ،من و شوهرم با هم کرونا گرفتیم من از شدت استرس مدام حالم بد بود ...

اخه واکسن باید لااقل دستت درد بگیره دیگه؟

وا این چه حرفیه عزیز من , دیگه واکسنو دونه دونه پر نمیکنن که بگن بذار به این اب مقطر بریزیم به اینکی ...

ولی واقعاً هیچ علامتی ندارند داداشم