2777
2789
عنوان

بخاطر کرونا دو ساله نمیتونم مرتب مسجد برم.درکش برای خیلیاتون سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 48 پست
میشه به کار های آنلاین رو آورد نه؟؟  بحث من اینه که شما اگه شکمت سیر نشه ناراحتی و باید حتما ش ...

یه چیزی میگی هاااااا 

مثلا نصاب دزدگیر و‌دوربین انلاین کار کنه ؟ پزشک و پرستار انلاین ویزیت کنن؟ میوه و گوشت انلاین ؟ مکانیک خودرو و نقاش خودرو انلاین ؟ بنا و نقاش ساختمان انلاین؟

اگه یه مقدار عاقلانه و بدون غرض به ماجرا نگاه کنی متوجه میشی نیازهای اصلی هر انسانی خوراک و پوشاک و مسکن هست ، بعدش بقیه نیازها ....پس نماز جماعت اصلا نیاز اساسی انسان نیست ،میشه خوند ولی در منزل....از طرفی شما خودت دلت نمیخواد مسجد بری ، بخوای بری هیچ مشکلی نداره ، هیات هم میتونستی توی محرم بری ، هیات در فضای باز با فاصله ...دیگه اینکه نرفتی انتخاب خودت بوده

جواب ابلهان خاموشیست
یه چیزی میگی هاااااا  مثلا نصاب دزدگیر و‌دوربین انلاین کار کنه ؟ پزشک و پرستار انلاین ویزیت کن ...

اون که درست . کار های ضروری نمیتونن . و کار های ضروری که امکان آنلاین شدنشون نیست . ولی من دوست دارم برم مسجد و حرم . حتما هم با رعایت پروتکل . ولی حالا که بخاطر جون مردم نمیرم مقصر شدم؟؟ اگه با رعایت پروتکل ها تضمین میدی نه من کرونا بگیرم نه کسی از من بگیره من با رعایت تمامی پروتکل ها میرم از خدامم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که درست . کار های ضروری نمیتونن . و کار های ضروری که امکان آنلاین شدنشون نیست . ولی من دوست دارم ...

شما دنبال بحث درست کردن هستی ، وزیر بهداشت و دولت و مشاورانشون گفتن تحت این شرایط میتونید برید حرم و مسجد و خرید و محل کار و..... حالا هر کسی خواست بره نخواست نره.

جواب ابلهان خاموشیست