2777
2789
عنوان

بخاطر کرونا دو ساله نمیتونم مرتب مسجد برم.درکش برای خیلیاتون سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 48 پست
خب نرو تا کرونا تمام بشه  نماز توی خونه هم دلچسبه

کرونا که حالا حالا ها باهاش باید زندگی کنیم . سرکار و مدرسه ها و اینا هم کامل باز میشن و چیزی که مظلوم میمونه همین مسجد و حرم ما میشه که با وجود پروتکل ها هم حرام میشه رفتن بهشون!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا که حالا حالا ها باهاش باید زندگی کنیم . سرکار و مدرسه ها و اینا هم کامل باز میشن و چیزی که مظل ...

چرا اینقدر جو میدی ؟ مسجد که بازه ، حرم هم که گاهی باز میشه توی همین شرایط کرونا ....شما هم خودت ترجیح میدی نری...‌‌‌‌پس اگه دقت کنی متوجه میشی مسجد و حرم قبل از بقیه جاها باز شدن

مدرسه هم که فعلا تا ابان باز نمیشه .

سر کار هم که نمیشه مردم نرن ...یعنی از گرسنگی بمیرن ؟

جواب ابلهان خاموشیست
چرا اینقدر جو میدی ؟ مسجد که بازه ، حرم هم که گاهی باز میشه توی همین شرایط کرونا ....شما هم خودت ترج ...

درسته که بازه . ولی تاپیک بزن میخوام برم عروسی با رعایت پروتکل . یه دونه دیگه بزن میخوام برم حرم با رعایت پروتکل . ببین چقدر لحن ها و نا سزا ها با هم فرق میکنه!!

در ضمن گرسنگی فقط مادی نیست .

قبلا راحت می رفتیم مراسمات،مسجد،حرم،دید و بازدید،چون بودن حس خوبی برامون نداشتن،ولی الان ارزششون رو ...

باور کن برای من حس خوبی داشتن . همیشه . ولی چه کنم که الان نمیتونم برم  

درسته که بازه . ولی تاپیک بزن میخوام برم عروسی با رعایت پروتکل . یه دونه دیگه بزن میخوام برم حرم با ...

پاسخ ها هیچ فرقی نمیکنه ، بیشتر به نظر میاد شما اینجوری برداشت میکنی و ... 

با عبادت توی خونه میشه ثواب کرد ولی با توی خونه نشستن پول در نمیاد ،کسی هم نمیاد دو دستی پول بده و بگه بفرمایید توی خونه بشینید

جواب ابلهان خاموشیست
پاسخ ها هیچ فرقی نمیکنه ، بیشتر به نظر میاد شما اینجوری برداشت میکنی و ...  با عبادت توی خونه ...

میشه به کار های آنلاین رو آورد نه؟؟ 

بحث من اینه که شما اگه شکمت سیر نشه ناراحتی و باید حتما شکمت سیر بشه . من روحم سیر نشه ناراحتم . ولی خب میگم که اشکال نداره . من با همین نماز تو خونه بخور و نمیر زندگی میکنم ولی مردم سالم و سلامت باشن و برن کار کنن که شکمشون سیر بشه