2777
2789

بعضی وقتا با رعایت همه ی پروتکل ها رفتم . ولی چون میترسم یکی از من کرونا بگیره(چون ممکنه ناقل بشی و خودت هم نفهمی) نمیتونم مرتب برم مسجد . نمیدونید از اینکه هر روز اینهمه ثواب از دست میدم چه حالی دارم . از طرفی هم میگم ممکنه با رعایت کامل پروتکل ها برم مشکلی پیش نیاد . نظر شما چیه؟؟ ببین من بازم تحمل میکنم و نمیرم ولی خواهش میکنم ما مذهبی ها رو هم درک کنید . حرم و مسجد و اینا عشق ماست . نمیدونید چه حالی داریم وقتی از دور سلام میدیم و از کنار حرم رد میشیم . ولی بخاطر کرونا... اصلا توضیحش خیلی سخته . من از عشقم دور شدم. خواهش میکنم درکم (درکمون) کنین    

هرچقدرم پروتکل رعایت کنی ممکنه ناقل باشی

خب منم الان دوساله بیشتر از سر کوچه نرفتم تحمل میکنم دیگه😕

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم خیلی جاها نمیتونیم بریم بخاطر کرونا!

خود دین و عقل انسان میگه وقتی یه جایی خطر جون هست نرید

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اینکه شما درک بالایی دارید و به سلامتی دیگران اهمیت میدین ثوابش کمتر از زیارت و نماز جماعت نیست.

البته مسجد ها الان فاصله بین نمازگزاران دارن و راحت میتونی بری و ماسک بزنی.

جواب ابلهان خاموشیست

ان شالله زودتر تموم بشه این لعنتی و همه راحت به مسجد و مهمونی و مسافرت و عروسی و..... برسن 

خدا خودش میدونه برای چی نمیری !رعایت کن اجرت با خدا

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

اگر میتونید داخل منزل جماعت بخونید تا از ثوابش بهره مند بشید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

عزیزم. میفهممت.

گاهی باید بری یه جا زیارت و انگشتتو سفت به ضریح بچسبونی تا شارژ بشی.

هر آدمی هفته ای یکبار نیاز به شارژ معنوی داره وگرنه کم میاره.

اونایی که اهل زیارت و مسجد و اینا نیستن همیشه حیرون و پریشونن